The Master Perfumer – Red Oak (Cadeautip)

15/12/17

Kennen jullie de parfums van The Master Perfumer al? Parfums van The Master Perfumer zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat en zijn enorm betaalbaar. Daarom zijn deze parfums ook erg leuk om cadeau te geven. Vandaag maken jullie kennis met de nieuwste geur voor hem: Red Oak.

The Master Perfumer – Red Oak | € 7,99 (100 ml)
Red Oak is een eau de toilette met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De geur is mannelijk, sensueel en zorgt voor een enorme aantrekkingskracht. Red Oak is een mix van bergamot, lavendel en vetiverolie. De frisse, zuivere geur van lavendel prikkelt de zintuigen. Dit aroma wordt gevolgd door de zoete, grondige geur van vetiverolie. Deze olie is afkomstig van de tropische grassoort: vetiveria zizanioides, wat een houtige geur afgeeft. Vetiverolie laat zich makkelijk combineren met de frisse, zoete tonen van bergamot. Deze combinatie betovert, omarmt en laat een zwoele sensatie achter. Dit parfum is alsmaar verfijnd tot dat de perfecte samenstelling daar was.

Natuurlijk heeft ieder zo zijn eigen smaak op het gebied van parfums. Persoonlijk vind ik dit een hele fijne samenstelling. Waarschijnlijk omdat deze mix van ingrediënten zorgt voor een geurbeleving waarvan ik denk dat veel mannen deze zullen waarderen. Het is een ontzettend lekkere, vooral mannelijke geur. Over het algemeen vind ik de meeste parfums voor mannen erg lekker ook dit parfum valt erg goed in de smaak. Natuurlijk ga ik het parfum niet zelf houden maar weggeven als kerstcadeautje.

Zoals ik eerder in dit artikel al aangaf zijn de parfums van The Master Perfumer verkrijgbaar bij Kruidvat. The Master Perfumer heeft niet alleen geuren voor hem uitgebracht maar ook geuren voor haar. Het aanbod is enorm waardoor ik denk dat er voor iedereen wel een geschikt parfum te krijgen is. Er zijn verschillende flacons verkrijgbaar. Zo zijn er flacons met een inhoud van 15, 30, 50 en 100 ml. Mocht je alleen een parfum niet zo leuk vinden om te geven dan kun je ook kiezen voor een cadeauverpakking van The Master Perfumer.

Bedankt voor het lezen!
Volg je mij eigenlijk al op social media & Bloglovin?

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories