The Master Perfumer – Pearly Lotus

18/09/17

Hebben jullie wel eens een parfum van The Master Perfumer geprobeerd? Parfums van The Master Perfumer zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat en zijn enorm betaalbaar.

De collectie van The Master Perfumer bestaat uit maar liefst 16 verschillende geuren. De 16e eau de toilette is onlangs uitgebracht en heet Pearly Lotus.

The Master Perfumer – Pearly Lotus | € 7,99 (50 ml)
Pearly Lotus is een samenstelling van een perfecte harmonie van noten en akkoorden. De geur is een delicate mix van lotus, roos en muskus.

Zelf zou ik de geur om schrijven als fris en bloemig. Een geurcombinatie waar ik dol op ben! De naam en verpakking geven al een beetje aan welke geur je kunt verwachten. Het doosje waar het parfum in zit is opvallend, licht groen en heeft een subtiele bloemenprint. Het flacon is vrij simpel maar toch ook een beetje speels door de opdruk. Het flacon heeft een inhoud van 50 ml en is daardoor niet heel groot. Dit parfum is dus ook handig voor on the go!

Pearly Lotus is een eau de toilette. De houdbaarheid is helaas dus niet zo lang als bij een eau de parfum maar toch blijf je de geur wel aardig lang ruiken. Ik heb het idee dat na 2 à 3 uur de sterkte van de geur langzaam afneemt maar je kunt het parfum natuurlijk altijd bij sprayen wanneer nodig.

Ik heb al meerdere parfums geprobeerd uit The Master Perfumer collectie van het Kruidvat en ik blijf enthousiast. Iedere keer weer! De geuren blijven mij verbazen. Fantastisch! Omdat de collectie van The Master Perfumer aardig uitgebreid is zit er voor iedereen wel een passende geur tussen. Wist je dat The Master Perfumer ook parfums voor heren verkoopt? Ik ben enorm enthousiast over de parfums van The Master Perfumer en ik hoop jullie ook na het lezen van dit artikel!

Tip: De parfums van The Master Perfumer zijn ontzettend leuk om cadeau te geven. Bij het Kruidvat zijn er regelmatig geschenkverpakkingen verkrijgbaar met daarin een eau de toilette en showergel bijvoorbeeld. Ook leuk voor de feestdagen die er langzaam weer aan komen!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op social media & Bloglovin?

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “The Master Perfumer – Pearly Lotus”

  1. Eva schreef:

    Deze had ik ook al geroken, hele fijne geur! Mooie foto’s ook weer Shannon

  2. Shannblogt schreef:

    Lief! Dankjewel Eva 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 24 YEARS | DUTCH | INFLUENCER | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories