THE MAGNIFICENT COLLECTION | PINK GELLAC

22/12/19

YES! New collection it is. Ik ben altijd super excited als er een nieuwe collectie van Pink Gellac uitkomt. Ik ben altijd zo benieuwd naar de nieuwe kleuren. Maar dat is begrijpelijk als je fan bent van een bepaald merk toch? Vandaag is het de dag dat ik ze aan jullie ga laten zien. Ready?

Psssst, Pink Gellac is hét merk op het gebied van gel nagellak en zorgt tot 14 dagen voor chip-vrije nagels. Dat droomt iedere vrouw toch van? Kijk snel mee naar de prachtige, nieuwe collectie. ENJOY!

MAGNIFICENT COLLECTION 
De nieuwe collectie van Pink Gellac genaamd ‘Magnificent’ bestaat uit 5 prachtige, warme kleuren. Kleuren die erg goed bij deze tijd van het jaar passen. Toch zijn alle kleuren in de collectie wel erg verschillend van elkaar. Ik heb zo’n vermoeden dat er altijd wel één kleur in de collectie zit die door iemand leuk gevonden zal worden. Het kan bijna niet dat je ze alle 5 niks vind.

279 MUTED PLUM 
Muted Plum is een donker paarse kleur met een warme ondertoon. Een mysterieus kleurtje die je complete look afmaakt. Zelf hou ik niet zo van de kleur paars. Maar als je paars wel mooi vind dan is deze kleur absoluut een aanrader voor jou.

280 DESERT LILA
Desert Lila is een lila kleur met wederom een warme ondertoon. Over het algemeen heeft lila vaak een koele ondertoon waardoor de kleur vaak richting grijs lijkt te gaan. Lila valt natuurlijk ook een beetje onder de paarstinten. Toch vind ik lila op z’n tijd wel leuk om te dragen. Maar niet te vaak!

281 REGAL RED
YES! Rood is altijd een goed idee. Regal Red is een helder rode kleur met een roze ondertoon. Dit maakt de kleur een wat minder felle, zachtere roodtint. Dit kleurtje vind ik zelf erg mooi.

282 DUSKY PINK 
Dusky Pink wordt omschreven als nude kleur maar ik vind dit absoluut geen nude kleur. Het is een diep roze kleur met een warme ondertoon wat in mijn ogen geen ‘natuurlijke’ tint is. Toch vind ik het wel een mooie kleur. Ik hou van roze.

283 ROSY BROWN
VERLIEFD! Dit is echt een prachtige, unieke en vooral bijzondere kleur die je niet vaak ziet. Nude & classy! Dit is een kleur die niet wist of die roze of bruin wilde worden. Ik ben dol op dit soort mengelmoesjes. I love it!

Zoals misschien al wel duidelijk is is 283 Rosy Brown mijn favoriete kleur uit deze collectie. 279 Muted Plum vind ik het minst leuk maar is zeker wel mooi voor alle liefhebbers van bijzondere paarstinten. Ik vind de diversiteit in deze collectie echt waanzinnig goed. Ik ben weer erg onder de indruk. GOOD JOB PINK GELLAC!

PRIJS & VERKRIJGBAARHEID
De kleurtjes uit de nieuwe collectie kosten € 15 per stuk en zijn verkrijgbaar in de Pink Gellac webshop.

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories