THE CHRISTMAS TAG

26/12/16

Vandaag is het twee Kerstdag en om nog even lekker in de kerstsferen te blijven beantwoord ik vandaag de vragen van The Christmas tag voor jullie. Benieuwd naar mijn antwoorden? Lees meer..

Wat is je favoriete kerstliedje?
Dit is echt een vraag waar ik geen antwoord op kan geven. In mijn vorige artikel deelde ik mijn 10 favoriete kerstliedjes. Ik zou daar absoluut geen keuze uit kunnen maken.

Wat is je favoriete kerstfilm?
Kerst klassiekers als Home Alone en The Santa Clause vind ik erg leuk om te kijken. Ieder jaar weer!

Wat staat er bovenaan op jouw kerstverlanglijstje?
Eigenlijk had ik dit jaar helemaal geen verlanglijstje. Iets waar ik altijd blij van wordt is een heerlijk parfum en dat is toevallig één van de cadeautjes die ik gekregen heb. Lucky me!

Wat draag je het liefst tijdens kerst?
Als ik thuis blijf met de Kerstdagen draag ik het liefst een leuke maar toch ook comfortabele outfit. Mocht ik ergens anders naar toe gaan dan vind ik het leuk om daar een feestelijke outfit voor te scoren. Een outfit waarin glitters niet mogen ontbreken.

Wandel je liever buiten door de sneeuw of ben je liever binnen met een kop warme chocolademelk?
Het liefst drink ik een warme kop chocolademelk nadat ik buiten in de sneeuw heb gewandeld. Ik vind sneeuw fantastisch en vooral op zulke koude dagen drink ik ook graag een kop warme chocolademelk dus ik kies gewoon voor beide.

Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?
I’m dreaming of a white Christmas. Yes I do! Daarnaast ben ik ook dol op alle lichtjes, kaarsjes en gezelligheid dus dat mag ook zeker niet ontbreken deze dagen.

Heb je een echte kerstboom of een kunst kerstboom?
Wij hebben een kunst kerstboom en ik vind hem fantastisch.

Wat voor kleur kerstballen zitten er in de boom?
Wit en zilver. Dit hebben wij eigenlijk al zolang als ik me kan herinneren en persoonlijk vind ik dit ook echt de mooiste kleurencombinatie voor in de kerstboom.

Wat is je favoriete kerstsnack?
Veel mensen vinden een kerststol erg lekker en benoemen deze lekkernij dan ook tot hun favoriete kerstsnack. Zelf vind ik kerstkransjes erg lekker. Ik ben dol op die koekjes!

Wat is je favoriete kerstdecoratie?
De kerstboom. Zonder kerstboom is het gewoon geen kerst!

Gourmetten, fonduen of uit eten?
Zonder twijfel gourmetten! Dit doen we eigenlijk bijna ieder jaar. Gezellig, lekker thuis bij alle kerstverlichting en versiering.

Wat is je favoriete kerstkleur?
Groen en rood zijn de ultieme kerstkleuren en zijn daarom ook favoriet. Toch moet ik zeggen dat ik zilver en goud ook wel echt prachtige kerstkleuren vind.

Dit waren alle vragen en mijn antwoorden. Ik wil jullie nog een hele fijne tweede kerstdag toewensen en alvast een gelukkig, gezond en liefdevol 2017!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

1 comments so far.

Eén reactie op “THE CHRISTMAS TAG”

  1. Emile schreef:

    Leuke tag. Ik vind de “kerst” verlichting op zichzelf al heel erg gezellig en de sterren die voor de ramen branden vind ik ook heel mooi om te zien. Het is gewoon een mooie en gezellige tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories