The Christmas tag 2017 + Een last minute cadeautip!

23/12/17

Christmas is coming! Het is bijna zover en dat betekend dat de meeste cadeautjes nu wel gekocht zijn. Toch? Mocht jij nog niet alle cadeautjes in huis hebben, dan heb ik vandaag een leuke last minute cadeautip voor je. Daarnaast geef ik antwoord op de vragen van The Christmas tag.Vorig jaar heb ik de vragen van The Christmas tag ook beantwoord maar omdat dit jaar de antwoorden weer nét even anders zijn vond ik het leuk om de tag nog een keer in te vullen. Daarnaast heb ik een vraag aan de tag toegevoegd en twee andere vragen uit de tag weggehaald.

Wat is je favoriete kerstliedje?
Net als ieder jaar blijven de klassieke kerstliedjes van Wham, Band Aid, Mariah Carey en Bryan Adams favoriet. Misschien een beetje cliché maar ik krijg van deze liedjes echt het ultieme kerstgevoel.

Wat is je favoriete kerstfilm?
Vorig jaar was mijn antwoord op deze vraag: ‘Kerst klassiekers als Home Alone en The Santa Clause vind ik erg leuk om te kijken. Ieder jaar weer!’ Ik moet zeggen dat ik deze films nog steeds erg leuk vind om te kijken. Maar dit jaar staat er toch echt een andere kerstfilm op nummer 1 en dat is Get Santa. Dit is een film uit 2014 die ik nog niet eerder gezien had. Het is absoluut een aanrader!

Wat staat er bovenaan op jouw kerstverlanglijstje?
Ik heb echt niks met verlanglijstjes. Ik laat me gewoon lekker verrassen. Dat vind ik het allerleukst!

Wat draag je het liefst tijdens kerst?
Dit jaar heb ik een leuke outfit gescoord speciaal voor Kerst. Een kerstoutfit shoppen is ook iets wat bij de Kerst hoort vind ik. Grappig! Vorig jaar was dit mijn antwoord op deze vraag: ‘Als ik thuis blijf met de Kerstdagen draag ik het liefst een leuke maar toch ook comfortabele outfit. Mocht ik ergens anders naar toe gaan dan vind ik het leuk om daar een feestelijke outfit voor te scoren. Een outfit waarin glitters niet mogen ontbreken.’

Welke make-up look ga je creëren met Kerst?
Dit is een nieuwe vraag in mijn Christmas tag. Vorig jaar was deze vraag namelijk niet in mijn Christmas tag te vinden. Dit jaar wil ik een make-up look maken met glitters. Glitters horen er gewoon bij deze maand! Ik heb een heel leuk product ontvangen in de Christmas edition BLUX box waar ik zeker gebruik van ga maken. Mocht je het leuk vinden, deze BLUX box is nog t/m 31 december te bestellen!

Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?
Mijn ideale Kerst is een witte Kerst. Wie droomt daar nou niet van?

Heb je een echte kerstboom of een kunst kerstboom?
Net als vorig jaar hebben wij ook dit jaar weer een kunst kerstboom en hij is net als vorig jaar weer prachtig!

Wat voor kleur kerstballen zitten er in de boom?
Wit en zilver! Deze combinatie hebben wij al zolang als ik me kan herinneren en ik vind het nog steeds prachtig! Mijn antwoord van vorig jaar is bijna exact hetzelfde. Leuk om te zien dat mijn mening daarover dit jaar hetzelfde is gebleven.

Wat is je favoriete kerstsnack?
Ook dit antwoord is hetzelfde gebleven. Namelijk kerstkransjes. Die koekjes zijn zó lekker!

Wat is je favoriete kerstdecoratie?
Vorig jaar was mijn antwoord op deze vraag de kerstboom en eigenlijk vind ik de kerstboom nog steeds het allerleukst. Zonder kerstboom is het gewoon géén Kerst.

Nog op zoek naar een leuk cadeautje? Maar heb je géén idee wat je nou moet kopen. Het antwoord hierop is: chocolade. Daar kun je héél veel mensen blij mee maken. Ik heb zelf twee producten uit de X-mas collection van Australian ontvangen.

Persoonlijk vind ik het het allerleukst om luxe chocolade cadeau te geven en dan het liefst een kerstcollectie. Dit is nog nét even wat leuker dan een simpele chocoladereep. Niet alleen bij Australian vind je luxe, premium chocolade maar ook bij Jamin zou je bijvoorbeeld goed kunnen slagen.

Bedankt voor het lezen!
Volg je mij eigenlijk al op social media & Bloglovin?

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories