THE BODY SHOP | HAIR & BODY MISTS

25/07/20

YES GIRLS! Zet je schrap… Als je net als ik dol bent op Hair & Body Mists is dit artikel een dikke aanrader voor jou. The Body Shop komt namelijk met 5 nieuwe, ontzettend lekkere Hair & Body Mists waarvan ik er 4 heb mogen ontvangen. Ik stel ze vandaag stuk voor stuk aan jullie voor. Ik ben echt té enthousiast over deze toppers. Lees je mee?

Je ruikt van top tot teen onweerstaanbaar fruitig met de nieuwe, op superfood geïnspireerde Hair & Body Mists-collectie. Deze schattige, kleurrijke flesjes verspreiden feel good vibes waar je ook bent en wat je ook doet. Ideaal voor als je onderweg wel een opkikker kunt gebruiken.

FEEL. GOOD EFFECT..
Met slechts een paar pompjes ruik je van top tot teen heerlijk fruitig.

GEÏNSPIREERD OP DE NATUUR..
De geuren zijn geïnspireerd op superfoods uit de hele wereld die bekend staan om hun positieve eigenschappen.

PRAKTISCH..
De flesjes zijn handig om in je tas te hebben, en ze hebben het ideale meeneem formaat.

MULTIFUNCTIONEEL..
De Hair & Body Mists collectie is geschikt voor je haar en je lichaam.

BODY & HAIR MIST | COCONUT & YUZU
Een frisse, tropische geur voor een instant vakantiegevoel, met sprankelende noten van limoen en yuzu, kokosnoot en jasmijn en een basis van cruelty-free musk en amberhout. Als je niet van kokos houdt kun je deze mist beter overslaan want hij ruikt echt 100% naar kokos. I love it!

BODY & HAIR MIST | PINK PEPPER & LYCHEE
Oh deze vind ik ook echt heel erg lekker! Je fleurt helemaal op van de geur van dit boeket bloemen en rozen, gecombineerd met noten van lychee, pittige peper en een basis van cederhout en cruelty-free musk. Echt een aanrader dit! Ik zou de geur omschrijving als bloemig en zoet. Heerlijk!

BODY & HAIR MIST | APRICOT & GAVE
Een warme, fruitige en verleidelijke geur met zoete gedroogde abrikoos, schijnhulst en een vleugje sinaasappel en bergamot, in balans gebracht met agave en kerrieplant. Ik vind dit vooral een sterke, krachtige geur. Wederom ook erg lekker maar wel mijn minst favoriete geur denk ik.

BODY & HAIR MIST | LIME & MATCHA
Een sprankelende, verfrissende citrusboost met frisse noten van matcha, limoen, rabarber en een basis van sandelhout en tonkaboon. Deze Body & Hair Mist is de meest frisse geur uit de collectie. Dit vind ik vooral een aanrader op warme zomerdagen. Ook deze geur is weer puur genieten! Happy me.

BODY & HAIR MIST | POMEGRANATE & RED BERRIES (Deze variant heb ik niet ontvangen.)
Zoet rood zomerfruit gecombineerd met friszure granaatappels en warme noten van vanille en patchoeli. Volgens mij is dit echt de zoetste Body & Hair Mist uit de collectie. Omdat ik ook heel benieuwd ben naar deze variant ga ik er absoluut even aan snuffelen als ik in één van The Body Shop winkels ben. Ik ben echt té nieuwsgierig en dat komt omdat ik de andere varianten zo lekker vind.

PRIJS & VERKRIJGBAARHEID
De Hair & Body Mists kosten € 12 per stuk (150 ml) en zijn verkrijgbaar in alle winkels en online vanaf juli 2020. Op dit moment kan ik ze helaas nog niet in de webshop vinden maar hou het dus zeker even in de gaten mocht je er benieuwd naar zijn.

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Instagram? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “THE BODY SHOP | HAIR & BODY MISTS”

  1. gea schreef:

    De APRICOT & GAVE lijkt mij heerlijk! Deze spreekt mij het meeste aan van alle body mists. Vooral in de zomer draag ik ze graag, heerlijk een geurtje die subtiel is.

  2. Shannblogt schreef:

    Jaaa heerlijk hoor! Zo’n lichte formule is perfect voor de zomer. Deze van The Body Shop zijn echt aan te raden. Ze zijn zo lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 1994 | THE NETHERLANDS | BLOGGER & CONTENT CREATOR | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!
Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories