The Body Shop | Face mists

07/04/18

Het verzorgen en hydrateren van mijn huid vind ik erg belangrijk. Met de nieuwe face mists van The Body shop is dit heel eenvoudig. Breng de spray regelmatig aan op basis van de behoefte van je huid voor een happy skin de hele dag door! In totaal worden er 5 face mists aan het assortiment toegevoegd en ik stel ze vandaag alvast aan jullie voor.

The face mists van The Body Shop bevatten biologische Community Trade aloë vera afkomstig uit Campeche (gelegen in het zuidoosten van Mexico.) The Body Shop heeft een directe relatie met de boeren waardoor ze hun ingrediënten exact kunnen herleiden. Ze kunnen er tevens voor zorgen dat de aloë vera die gebruikt wordt voor hun producten van optimale kwaliteit is. Het wordt met de hand geplukt om al haar krachten te behouden.

Manderin Energising Face Mist | € 8 (60 ml)
Deze face mist revitaliseert en zorgt voor een glanzend ogende huid. De face mist is verrijkt met extracten van mandarijn, camu camu-bes en maca root-wortel uit Peru. 

Mint Mattifying Face Mist | € 8 (60 ml)
Deze face mist vermindert glans en matteert de huid. De face mist is verrijkt met mint uit Nicaragua, koalin uit Engeland en zeewierextract uit Ierland. 

Coco Calming Face Mist | € 8 (60 ml)
Deze face mist verzacht onmiddelijk de huid. De face mist is verrijkt met het natuurlijk verfrissende kokoswater, aloë vera en bisabolol.

Strawberry Smoothing Face Mist | € 8 (60 ml)
Deze face mist zorgt voor een gladder ogende huid en een egaal ogende teint. De face mist is verrijkt met extracten van sappige aardbeien en goyave uit Brazilië. 

Rose Dewy Glow Face Mist | € 8 (60 ml)
Deze face mist verheldert de huid. De face mist is verrijkt met frambozenessence en kersenwater uit Frankrijk en community-trade rozenessence uit Engeland.

Iedere face mist heeft zo zijn eigen charme. Zelf gebruik ik een face mist graag in de lente of in de zomer. Face mists verfrissen de huid en dat vind ik heerlijk op warme lente- en zomerdagen. Je kunt de spray regelmatig aanbrengen (ook na het aanbrengen van je make-up.) Ik ben erg blij met de nieuwe face mists van The Body Shop en ik weet zeker dat ik ze vaak zal gebruiken.

De nieuwe face mists zijn vanaf mei 2018 verkrijgbaar in de winkels en online.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen.

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk. 

3 comments so far.

3 reacties op “The Body Shop | Face mists”

  1. Mevrouw Marloes schreef:

    Zo’n face mist lijkt me heerlijk! Ik zal in mei eens langs de Bodyshop gaan 🙂

  2. Nienke schreef:

    Oh heerlijk, ik ben erg benieuwd geworden! De geuren <3

  3. Shannblogt schreef:

    Leuk dat jullie er zo benieuwd naar zijn! Bedankt voor jullie reacties 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories