THE BODY SHOP DROPS OF YOUTH CONCENTRATE & CREAM

15/01/17

De Drops of Youth lijn van The Body Shop is een productlijn waar ik al een tijdje benieuwd naar was. Eind december heb ik twee producten uit deze lijn gekregen. De Drops of Youth concentrate en Drops of Youth cream. In dit artikel vertel ik wat meer over deze twee producten en laat ik jullie weten wat ik van de producten vind.

DROPS OF YOUTH CONCENTRATE | € 28 (30 ml), € 39 (50 ml)
Dit product uit de Drops of Youth lijn is een innovatief concentraat dat bestaat uit plantaardige stamcellen. Dit product verbetert de vernieuwing van de opperhuid en is geschikt voor ieder huidtype. Na gebruik ziet mijn huid er gladder uit en voelt zachter aan. Lijntjes worden minder zichtbaar en alle poriën worden verfijnt. De werking van dit product vind echt fantastisch.

De Drops of Youth concentrate zit verpakt in een opvallende, groene flacon voorzien van een dop met pipetje wat ik erg fijn vind werken. De substantie van dit product is vrij dik, een beetje gel-achtig en vrijwel geurloos. Daarnaast trekt het product snel in de huid wat ik persoonlijk ook wel prettig vind.

HOW TO USE?
Ik breng meestal twee of drie druppels aan voordat ik mijn dag- of nachtcrème aanbreng. Dit doe ik met lichte, masserende bewegingen naar boven en naar de buitenkant van mijn gezicht. Je kunt er ook voor kiezen om dit product te mengen met de dag- of nachtcrème die je gebruikt. Omdat ik per keer maar twee of drie druppels gebruik is dit product ook erg zuinig in gebruik. Ideaal!

INGREDIËNTEN
Aqua (water), Alcohol Denat. (gedenatureerde ethanol), Glycerin (glycerine), Chondrus Crispus Powder (Iers mos), Propanediol, Sodium Hyaluronate, Benzyl Alcohol, Fagus Sylvatica Bud Extract (beukenknoppen-extract), Aloe Barbadensis Leaf Juice (aloë-vera), Adenosine, Parfum, Linalool, Crithmum Maritimum Callus Culture Filtrate (stamcellen van zeevenkel), Orbignya Oleifera Seed Oil (babassu-olie), Citric Acid (citroenzuur), Citronellol, Buddleja Davidii Extract (buddleja-extract), Malva Sylvestris Flower/Leaf/Stem Extract (groot-kaasjeskruidextract), Thymus Vulgaris Flower/Leaf Extract (tijmextract), Benzoic Acid (benzoëzuur; conserveermiddel), Sorbic Acid, Limonene, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

DROPS OF YOUTH CREAM | € 25 (50 ml)
De Drops of Youth cream is een crème met een lichte formule. Het effect van de Drops of Youth cream is vergelijkbaar met de Drops of Youth concentrate. Mijn huid is na gebruik voelbaar zachter. Lijntjes en poriën worden minder zichtbaar en mijn huid voelt na gebruik niet vet aan. De Drops of Youth cream zorgt ervoor dat mijn huid 24 uur gehydrateerd blijft en heeft dus een langdurig effect. Het effect van de Drops of Youth cream wordt bereikt door drie actieve plantstamcellen. Drie plantstamcellen die bekend staan om hun vernieuwde eigenschappen. Edelweiss om zijn beschermende kwaliteiten, zeevenkel vanwege zijn verstevigende werking en blauwe zeedistel draagt bij aan de natuurlijke celvernieuwing.

De Drops of Youth cream zit verpakt in een groen potje gemaakt van glas. De substantie is luchtig en trekt snel in de huid. De Drops of Youth cream heeft een vrij aanwezige geur. Een geur die vrij fris is en iets wat kruidig. Heerlijk!

HOW TO USE?
Ik gebruik dit product in combinatie met de Drops of Youth concentrate. De crème is daarbij de laatste stap. Ik breng een kleine hoeveelheid aan op mijn vingertoppen. Vervolgens breng ik de crème met lichte, roterende bewegingen aan op mijn gezicht.

INGREDIËNTEN
Aqua/Water/Eau, Dimethicone, Glycerin, Alcohol Denat., Nylon-66, Hydrogenated Polyisobutene, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Cetyl Alcohol, Salicylic Acid, Caffeine, Tocopherol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Sodium Hydroxide, Parfum/Fragrance, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium EDTA, Adenosine, t-Butyl Alcohol, Linalool, Eryngium Maritimum Extract, Leontopodium Alpinum Callus Culture Extract, Citronellol, Crithmum Maritimum Callus Culture Filtrate, Orbignya Oleifera Seed Oil, Myristyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Limonene, Citric Acid, Xanthan Gum.

Over beide producten uit de Drops of Youth lijn ben ik enthousiast. Wat is jouw favoriete product van The Body Shop?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories