THE BEST HEADSET I EVER HAD!

03/07/16

0 urbeats

Headsets.. Ik heb er inmiddels al aardig wat versleten. Begin deze week heb ik een nieuwe headset binnen gekregen van een heel mooi merk en ik ben er nu al helemaal weg van!

Jullie hebben het waarschijnlijk al gezien aan de eerste foto van dit artikel maar het gaat om de urBeats headset van Beats by Dr. Dre. Een tijdje terug werd ik benaderd door een webshop waar ik al eerder mee heb samengewerkt. De webshop GSMpunt.nl. Natuurlijk kon ik géén nee zeggen en ben ik opnieuw de samenwerking aangegaan.

1 urbeats

2 urbeats

URBEATS BY DR. DRE – € 69,95 € 99,95
Beats by Dr. Dre staat vooral bekend om de hoogwaardige kwaliteit van alle producten. Daarnaast zijn alle producten van Beats by Dr. Dre voorzien van een uniek design. De solide metalen behuizing van de headset voorkomt trillingen en ongewenst geluid van buiten af waardoor je optimaal kunt genieten van jouw favoriete nummer. De urBeats headset heeft een duurzame bouw wat inhoud dat de headset niet snel stuk zal gaan. De headset is voorzien van een handige schakelknop met microfoon waarmee je makkelijk kunt schakelen tussen muziek en inkomende gesprekken. Ideaal om bijvoorbeeld handsfree mee te bellen.

3 urbeats

4 urbeats

5 urbeats

De urBeats headset van Dr. Dre zit verpakt in een luxe opbergdoos. In deze opbergdoos vind je boekjes met belangrijke informatie en instructies, een sticker, een opbergzakje en maar liefst 6 paar verschillende dopjes die je op de headset kunt bevestigen. Super fijn!

6 urbeats

7 urbeats

De urBeats headset van Dr. Dre is absoluut mijn meest favoriete headset ooit. Ik ben er helemaal weg van. Het geluid is fantastisch, het design vind ik prachtig en daarnaast kan ik hem makkelijk opbergen en meenemen door het handige opbergzakje wat je bij de headset krijgt. Nooit eerder heb ik een headset van Beats by Dr. Dre gehad maar ik ben verkocht!

TIP
De urBeats headset van Dr. Dre is op dit moment voor slechts € 69,95 verkrijgbaar in de webshop van GSMpunt. De normale prijs van deze headset is € 99,95.

8 urbeats

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

3 comments so far.

3 reacties op “THE BEST HEADSET I EVER HAD!”

  1. Inge schreef:

    Wat een bijzonder mooie set , echt heel mooi.

  2. Eva schreef:

    Ik raak ze altijd kwijt deze zijn daarom iets te prijzig, maar zijn zeker echt heel mooi!

  3. Shannblogt schreef:

    Bedankt! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories