THANK YOU 2019!

05/01/20

De 5e dag van 2020 is inmiddels een feit evenals het eerste artikel van 2020. Uiteraard wil ik jullie allemaal het allerbeste toewensen voor dit jaar. Daarnaast wil ik ook nog even kort terugblikken op 2019.

2019.. Wat was je mooi. Een jaar bomvol hoogtepunten! Een jaar waarin ik: Samen heb mogen werken met de mooiste merken, de meest geweldige campagnes heb gehad, de leukste content heb gepost, de gezelligste persevents heb bezocht en daar ben ik niet alleen alle bedrijven, merken en PR bureaus dankbaar voor maar ook jullie. Het blijft voor mij bijzonder om te zien en natuurlijk ook bijzonder om te horen dat jullie het zo leuk vinden wat ik doe. Alle trouwe bezoekjes die jullie brengen aan mijn blog en socials en alle lieve reacties die ik krijg doen mij zo ontzettend goed. Echt bedankt daarvoor!

Naast al deze hoogtepunten zijn er natuurlijk nog veel meer mooie (offline) momenten geweest die voor mij heel waardevol en bijzonder waren. Maar dit zijn er echt te veel om hier te delen! Daarnaast vind ik het ook fijn om sommige momenten privé te houden. Online hoeven we gelukkig niet ALLES te delen.

Nu is het tijd om te genieten van een nieuw jaar. Een nieuw jaar met nu nog 360 ongeschreven dagen. 2020, I’m so ready for you! Ik hoop dat jullie er ook klaar voor zijn. Ik wens jullie in ieder geval, allemaal een prachtig 2020 toe!

Liefs, Shannon

♡♡♡

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories