TANGLE TEEZER | WET DETANGLER

17/12/18

Persoonlijk vind ik het erg fijn om mijn haar te borstelen wanneer het nog vochtig is. Als ik het namelijk laat drogen en daarna pas ga borstelen kom ik er met geen mogelijkheid meer doorheen. Ondanks dat ik weet dat het minder goed is voor je haar doe ik het toch. Maar altijd wel met speciaal ontwikkelde borstels die geschikt zijn voor vochtig haar.

Al een hele lange tijd ben ik groot fan van de Tangle Teezer haarborstels. Ik heb inmiddels meerdere borstels in huis en ik gebruik ze iedere dag. Een tijdje terug mocht ik de nieuwste lancering van de Tangle Teezer ontvangen. De Tangle Teezer Wet Detangler.

TANGLE TEEZER
De Tangle Teezer is dé borstel die het haar pijnloos ontklit zonder het te beschadigen. De Tangle Teezer is eenvoudig in gebruik en het haar voelt al snel voller en gezonder aan, omdat het minder snel afbreekt. De borstel is geschikt voor stijl, krullend en afrohaar. Daarnaast is de borstel ideaal voor dragers van haarextensions, pruiken en haarstukken.

TANGLE TEEZER | WET DETANGLER
De Wet Detangler is speciaal ontwikkeld om het haar te kunnen borstelen wanneer het nat en kwetsbaar is. De Wet Detangler beschikt over 325 tanden die ervoor zorgen dat het haar ontklit zonder het te beschadigen. Deze borstel is daardoor ideaal voor de gelijkmatige verdeling van conditioner door nat haar. Verder heeft de Wet Detangler een eenvoudig design maar ligt hij wel onwijs lekker in de hand wat ook niet geheel onbelangrijk is vind ik persoonlijk.

Deze nieuwe borstel is zonder twijfel voor mij gemaakt. Ik ben dol op dit merk en ik vind het fantastisch dat er nu een borstel is die speciaal ontwikkeld is voor nat/kwetsbaar haar. TANGLE TEEZER MAKES ME HAPPY AGAIN!

De Wet Detangler heeft een adviesverkoopprijs van €14,95 en wordt o.a. verkocht bij Douglas, ICI Paris XL, Boozyshop.nl en John Beerens.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen.

1 comments so far.

Eén reactie op “TANGLE TEEZER | WET DETANGLER”

  1. lidy schreef:

    goede review! is de borstel ook makkelijk schoon te houden (door de lichte kleur)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 1994 | THE NETHERLANDS | BLOGGER & CONTENT CREATOR | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!
Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories