Take good care for gorgeous hair!

20/05/18

Wat een heerlijke dag was het vandaag! Ik heb er ontzettend van genoten en ik hoop dat jullie dat ook hebben gedaan. Als ik de vooruitzichten moet geloven blijft het voorlopig erg mooi weer. Vergeten jullie je niet te beschermen tegen de zon? Niet alleen je huid heeft bescherming nodig maar ook je haar en hoofdhuid. Hoe? Met de Keune Care Sun Shield producten natuurlijk! Benieuwd? Lees dan snel verder.

Keune Care Sun Shield lijn
‘De Sun Shield producten beschermen het haar tegen de zon, zout water, regen en meer. Op de warme zomerdagen is de Sun Shield lijn een absolute musthave voor iedereen. De essentiële mineralen, UV-filters en actieve proteïnen in de producten beschermen en herstellen het haar. Het resultaat is uitzonderlijk zijdezacht, glanzend haar dat makkelijk door te kammen is en mooi te stylen is voor zomerse beachy looks.’

De Keune Care Sun Shield lijn bestaat uit drie producten. Een shampoo, een conditioner en een haarolie. Zelf heb ik de shampoo en conditioner uit deze lijn ontvangen. Maar natuurlijk zal ik ook de nodige informatie over de haarolie vermelden.

Keune Care Sun Shield – Shampoo | € 16,75 (300 ml)
Een milde shampoo die zonbeschadigd haar beschermt en herstelt nadat het is aangetast door overmatige blootstelling aan de zon en chloorwater. De shampoo bevat provitamine B5 en een antichloorcomplex dat zonnebrandcrème, chloor en zout water verwijdert. Het haar blijft zacht en gehydrateerd, zelfs na een hele dag op het strand in de zon. De shampoo is voorzien van een heerlijke zomerse geur. Die mij een klein beetje doet denken aan de geur van zonnebrand. Ik vind het persoonlijk echt een hele fijne, zachte geur. De shampoo zit verpakt in een handig flacon die erg fijn in gebruik is.

Gebruik: 
Breng de Sun Shield Shampoo aan op licht vochtig haar. Masseer de shampoo vervolgens goed in en spoel het daarna grondig uit. Indien nodig kun je dit nog een keer herhalen.

Keune Care Sun Shield – Conditioner | € 17,50 (250 ml) 
Een intensief hydraterende conditioner voor haar dat aan de zon is blootgesteld. De essentiële mineralen en shea butter zorgen ervoor dat droge, broze haarlokken er weer gezond en stralend uit zullen zien door de intensieve hydratatie. De conditioner maakt het makkelijker het haar te ontwarren. De UV-filter in het product beschermt het haar tegen schadelijke invloeden van de zon. Ook de conditioner is voorzien van dezelfde zomerse geur en zit net als de shampoo verpakt in een handig flacon.

Gebruik: 
Breng de Sun Shield Conditioner aan op gewassen haar. Laat het product 1 tot 3 minuten intrekken en spoel het daarna grondig uit. Zelf breng ik een conditioner alleen aan in de punten van mijn haar. Dit vind ik persoonlijk fijner en daarnaast wordt mijn haar minder snel vet dan wanneer ik de conditioner over mijn hele haar zou verdelen.

Keune Care Sun Shield – Haarolie | € 17,25 (140 ml) 
Als je dol bent op haaroliën en het fijn vind om goed voor je haar te zorgen dan is dit product echt wat voor jou. Deze effectieve haarolie geeft optimale bescherming aan het haar en de hoofdhuid tegen schadelijke, uitdrogende uv-stralingen door de zon. De spray met SPF8 sluit vocht in om te voorkomen dat het haar uitdroogt. De squalaan olie legt een minuscule laag om het haar zodat het waterbestendig wordt en niet uitdroogt. De Vitamine E in de olie versterkt het effect van Oryzanol en geeft het haar volume en glans. Dit product heb ik zelf niet ontvangen maar ik ga er bijna van uit dat dit product ook voorzien is van de fijne zomerse geur. Net als alle andere producten uit de Keune Care Sun Shield lijn. De haarolie zit verpakt in een fijn en handzaam sprayflacon. Handig!

Gebruik:
Spray de olie royaal op vochtig of droog haar voor of tijdens de blootstelling aan de zon.

Keune heeft mij al zo vaak verrast met hele fijne producten en raad eens? Keune did it again! Wauw, wat ben ik toch enthousiast over dit merk. Ik ben zó enthousiast! YES!

*Keune Care producten zijn alleen verkrijgbaar bij Keune salons.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen.

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories