THIS OR THAT TAG

18/05/15

tag afbeelding

Dit of dat, this or that !? Ik ben echt dramatisch in het maken van keuzes. Toch vind ik deze tag echt heel erg leuk. Ik heb hem nu zo vaak voor bij zien komen dat ik echt niet achter kan blijven!
Ik heb hem overgenomen van LiveLifeGorgeous.
Benieuwd naar mijn antwoorden? Lees dan snel verder!

Make-up:
Blush of Bronzer – Absoluut blush. Ik ben echt super bleek dus ik kan dat wel gebruiken. Ik vind een blush overigens wat frisser en natuurlijker bij mij ogen dan een bronzer.
Lipgloss of lipstick – LIPPPPSTICKKK! Ik ben er zo’n beetje verslaafd aan.
Eyeliner of mascara – Ik hou van mascara, iedere dag weer!
Foundation of concealer  – Lastig! Maar ik ga toch voor foundation.
Een foundation dekt je hele gezicht en een concealer specifieke plekjes.
Neutraal of kleur – Dat ligt aan het product.
Bij lipstick zou ik gaan voor kleur en bij oogschaduw ga ik absoluut voor neutraal. Uiteindelijk kies ik toch voor neutraal omdat neutraal het meest draagbaar is.
Oogschaduw in vaste vorm of losse poeder oogschaduw – Ik ga voor de vaste vorm. Puur voor het gemak.
Kwasten of sponsjes – Kwasten! Ik vind kwasten fijner in gebruik dan sponsjes.

Nagels
OPI of China Glaze
–  Moeilijk! Zolang het een mooie kleur is en de nagellak goed dekt ben ik tevreden!
Lang of kort – Ik kies zeker weten voor lang omdat ik mega korte nagels heb van mezelf.
Acryl of natuurlijk – Natuurlijk! Omdat het gewoon beter is voor je nagels.
Felgekleurd of donker – FELGEKLEURD! Ik ben dol op felle kleurtjes vooral op mijn nagels!
Met nailart of zonder nailart – Ik vind nailart heel erg leuk bij andere. Maar zelf hou ik er niet zo van. Doe mij maar gewoon een leuk kleurtje nagellak!

Body
Parfum of Bodyspray – Ik vind bodysprays heerlijk maar ik kies absoluut voor parfum. Omdat parfum krachtiger is qua geur en veel langer blijft hangen.
Lotion of body butter – Ik ben gek op zowel body lotion als body butter. Toch kies ik voor body lotion omdat dit veel makkelijker is in gebruik.
Douchegel of zeep – Douchegel! Dat geklungel met zo’n glibberig stukje zeep is niks voor mij. Voordat ik de zeep kan gaan gebruiken heeft het alle hoeken van de badkamer al gezien omdat het steeds uit mijn handen floept.
Lush of andere merken – Ik kies liever niet voor één merk want ik vind het te gek om steeds andere producten en merken te proberen.

Haar
Krullend of stijl – EASY! Ik ben echt fan van stijl haar. Ik gebruik daarom ook echt vaak mijn stijltang. Niet omdat ik een bos met krullen heb maar omdat ik slag in mijn haren heb en ik vind stijl haar gewoon mooier bij mij staan!
Knot of paardenstaart – Over het algemeen draag ik mijn haren los maar als ik het dan een keertje vast draag kies ik meestal voor een staart. Op hele warme dagen draag ik liever een knot.
Schuifspeldjes of clipjes – Ik gebruik ze beide niet. Toch kies ik voor de schuifspeldjes omdat je deze het beste kunt verbergen in je haar!
Haarlak of gel – Met haarlak blijven mijn vervelende plukjes goed op zijn plek dus waarom zou ik dan gel gebruiken? Bovendien vind ik gel maar smerig.
Lang of kort – LANG! Ik heb één keertje mijn haar tot mijn schouders gehad (dat is voor mijn doen kort) en ik wil dat echt nóóit meer!
Licht of donker – Donker! Mijn eigen haarkleur is donker bruin. Donker hoort dus gewoon bij mij.
Lok of pony – Ik heb een tijdje een pony gehad maar ik vind een pony mij echt niet staan!
Los of vast – Los. Gewoon, lekker makkelijk!

KLAAAAAR!
Eerlijk gezegd vond ik deze tag best lastig.
Zoals ik al vertelde ben ik echt dramatisch in het maken van keuzes dus het duurde een tijdje voor dat ik hem helemaal had ingevuld.
Bij welke keuze zou jij het langst na moeten denken? Laat het weten in de reacties!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories