SYLVIE’S GOLD RADIANT GLOW FACE MASK | LE MASQUE

09/03/19

Ondanks dat ik een immens grote verzameling aan gezichtsmaskers heb blijf ik het toch leuk vinden om nieuwe maskers te proberen. Ik heb wel met mezelf afgesproken dat ik eerst de oude gezichtsmaskers op wil maken omdat deze anders te lang blijven liggen. Een tijdje terug kreeg ik Sylvie’s Gold Radiant Glow Face Mask toegestuurd. Meer weten? Je vind het in dit artikel.

Wat ik erg leuk vind om te doen als ik een nieuw product ontvang zijn reviews lezen over het product. De reviews van dit gezichtsmasker liegen er niet om en zijn vrijwel allemaal positief. Ik heb gekeken bij verschillende verkooppunten bijvoorbeeld Ici Paris XL waar ik alleen maar positieve reacties kon vinden.

LE MASQUE – SYLVIE’S GOLD RADIANT GLOW FACE MASK | € 14,99 (aanbevolen verkoopprijs)
Dit gezichtsmasker bevat een puur goud collageen booster voor een zachtere, gelifte huid. Puur goud stimuleert de celvernieuwing, geeft de aanmaak van collageen een boost en maakt de huid zachter en steviger. Speciaal daarvoor geselecteerde antioxidanten, mineralen en vitamines herstellen het hydratatieniveau van de huid en zorgen ervoor dat deze bewaard blijven. De maskers van Le Masque Switzerland zijn gemaakt van bio-cellulose; 100% natuurlijk gefermenteerd kokos sap. Le Masque bio-cellulose maskers zijn het geheim van een stralende, gehydrateerde en schitterende huid. Ze worden gebruikt door beauty iconen, waaronder, vanzelfsprekend, Sylvie Meis.

HOW TO USE
Reinig eerst je gezicht grondig. Droog daarna je gezicht goed af met een handdoek. Het masker bestaat uit 3 lagen. De 2 buitenste beschermlagen moeten van het masker worden verwijderd. Laat het masker 20 minuten intrekken. Verwijder het masker en klop het resterende serum zachtjes in de huid. Je gezicht daarna niet naspoelen. Het masker is slechts één keer te gebruiken en is geschikt voor alle huidtypen.INGREDIËNTEN

Aqua (Water), Rosa Damascena Flower Extract, Butylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, Pentylene Glycol, Propylheptyl Caprylate, Colloidal Gold, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Acer Saccharum Sap Extract, Chamomilla Recutita Flower Water, Portulaca Oleracea Extract, Artemisia Capillaris Extract, Ecklonia Cava Extract, Houttuynia Cordata Extract, Ledum Palustre Extract, Saururus Chinensis Extract, Rosa Moschata (Rose Hip) Seed Oil, Achillea Millefolium (Yarrow) Extract, Arnica Montana Flower Extract, Artemisia Absinthium Extract, Gentiana Lutea Root Extract, Olivine Extract, Acetyl Hydroxyproline, Arginine/Lysine Polypeptide, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Arginine, Caprylyl Glycol, Dehydroxanthan Gum, 1,2-Hexanediol, Betaine, Sodium Metabisulfite, Silica, Sodium Benzoate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance).

Na het lezen van de fijne productbeschrijving en alle goede reviews ben ik ontzettend benieuwd geworden naar dit masker. Maar zoals ik eerder al aangaf wil ik eerst de oudere maskers opmaken die ik nog heb liggen. Geloof me, dit zijn er nogal wat!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “SYLVIE’S GOLD RADIANT GLOW FACE MASK | LE MASQUE”

  1. Evelien schreef:

    Ik ben benieuwd wat je ervan vindt! Hij ziet er goed uit, maar heeft ook wel een pittig prijskaartje voor een maskertje.

  2. Shannblogt schreef:

    Ja, daar kan ik je geen ongelijk in geven. De reviews liegen er in ieder geval niet om dus ik denk wel dat het het geld waard is! ☺️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories