Sundays are for relaxing!

16/09/18

Na het succesvolle artikel van vorige week over het Bubble Mask van Action heb ik vandaag wéér een leuk artikel voor jullie. Wederom een Action review. Ik scoorde er een tijdje terug 3 hele leuke gezichtsmaskers. De verpakkingen van de gezichtsmaskers deden mijn hart direct smelten.

De gezichtsmaskers waar ik jullie vandaag meer over ga vertellen zijn sinds kort verkrijgbaar bij Action en zijn van het merk The Beauty Dept. Een totaal onbekend merk voor mij. Ondanks dat ik echt genoeg gezichtsmaskers heb kon ik deze niet laten staan. De verpakking en de prijs hebben mij overgehaald om ze toch mee te nemen. De maskers kosten slechts € 0,99 per stuk!

Ieder masker heeft een andere werking wat de maskers leuk maakt voor verschillende huidtypen. De maskers zijn 100% vegan.

De gezichtsmaskers zitten verpakt in zakjes die mij doen denken aan knijpfruit. Die zitten namelijk in een soortgelijke verpakking. Dit vind ik heel erg leuk bedacht! De zakjes hebben vrolijke kleurtjes en zijn af te sluiten door middel van een dopje. Een fijn pluspunt aangezien je met één zakje maar liefst 5 keer kunt doen. Alle maskers zijn voorzien van een fijne frisse geur.

Detoxifying Clay Mask Charcoal | € 0,99 (35 g) 
Dit gezichtsmasker zorgt voor een diepe reiniging, zuivert de huid en laat de huid fris achter. Het masker absorbeert talg en verwijdert vuil wat veroorzaakt is door invloeden van buitenaf. Deze invloeden kunnen verstopte poriën tot gevolg hebben waardoor de huid er dof en onverzorgd uit gaat zien. Wanneer je dit masker gebruikt hebt ziet je huid er weer gezond en opgefrist uit.

Gebruiksaanwijzing
Breng een royale hoeveelheid, gelijkmatig aan op een gereinigde huid en vermijd daarbij de ogen en lippen. Laat het masker 10 minuten intrekken. Als het masker na 10 minuten volledig opgedroogd is (dit kun je héél goed voelen) spoel je het masker zorgvuldig van je huid met lauwwarm water. Voor het beste resultaat kun je dit masker het best 2 keer per week gebruiken. 

Ultra Moisturising Jelly Mask Hyaluronic Acid and Hydromanil | € 0,99 (35 g) 
Dit gezichtsmasker geeft de vochtarme huid een hydratatie boost. Het masker maakt de huid egaal en verstevigd de huid. Na gebruik ziet je huid er weer stralend en verzorgd uit.

Gebruiksaanwijzing 
Breng een royale hoeveelheid, gelijkmatig aan op een gereinigde huid en vermijd daarbij de ogen en lippen. Laat het masker 10 minuten intrekken. Na 10 minuten spoel je het masker zorgvuldig van je huid met lauwwarm water. Voor het beste resultaat kun je dit masker het best 2 keer per week gebruiken.

Purifying Clay Mask Red Clay | € 0,99 (35 g) 
Dit gezichtsmasker heeft een zuiverende werking. Het masker bevat natuurlijke rode klei wat erg goed is voor het reinigen van de vette huid. Het masker absorbeert overtollig talg waardoor de huid er minder vet uit gaan zien. Na gebruik ziet je huid er schoner, gladder en opgefrist uit.

Gebruiksaanwijzing 
Breng een royale hoeveelheid, gelijkmatig aan op een gereinigde huid en vermijd daarbij de ogen en lippen. Laat het masker 10 minuten intrekken. Na 10 minuten spoel je het masker zorgvuldig van je huid met lauwwarm water. Voor het beste resultaat kun je dit masker het best 2 keer per week gebruiken.

Zoals misschien wel is opgevallen breng je alle 3 de maskers aan op dezelfde manier en hebben ze dezelfde inwerktijd. De maskers zijn hierdoor erg eenvoudig in gebruik. Ze zijn prima aan te brengen met je vingers maar mocht je dat niet prettig vinden kun je er natuurlijk ook voor kiezen om dit te doen met een maskerkwast.

Natuurlijk heb ik zelf ook al één van de gezichtsmaskers geprobeerd. Ik heb ervoor gekozen om als eerst het Detoxifying Clay Mask Charcoal te gebruiken. Het masker heeft een fijne structuur, is heel zacht en is niet te dun waardoor het heel erg eenvoudig is om dit masker gelijkmatig aan te brengen. Op de foto zijn sommige delen van het masker opgedroogd en sommige delen nog niet daardoor lijkt het alsof het aanbrengen een drama was maar dit was dus absoluut niet het geval. Het masker droogt zelfs zo goed op dat ik amper kon lachen op de foto. Het masker heeft een fijne geur en droogt erg snel, volledig op. Wanneer het masker helemaal droog is, is het verwijderen van het masker ook heel eenvoudig. Ik heb dit zelf gedaan met een washandje in combinatie met lauwwarm water. Na het verwijderen van het masker voelde mijn huid direct een stuk zachter en heerlijk opgefrist. Ik ben héél tevreden!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

4 comments so far.

4 reacties op “Sundays are for relaxing!”

 1. Nina schreef:

  Wat een leuke verpakking van deze maskers en een fijn prijsje weer van de Action. Ben hier ook heel benieuwd naar.

 2. Shannblogt schreef:

  Ja, leuk zijn ze hé? ?

 3. Mariska schreef:

  Sowieso hele leuke verpakkingen ja! Ben benieuwd 🙂

 4. Shannblogt schreef:

  Voor die € 0,99 gewoon een keertje proberen! Heb er inmiddels al meer goede verhalen over gehoord! ☺️ Bedankt voor je leuke reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories