SUMMERPROOF VADERDAG CADEAUS! | DITVERZINJENIET.NL

29/05/18

Het is nog steeds genieten geblazen wat betreft het weer in Nederland. Omdat de temperaturen echt heerlijk zijn en Vaderdag in aantocht is heb ik besloten om mijn vader te verrassen met zomerse cadeaus. Mijn vader is absoluut een zonaanbidder en ik weet daardoor 100% zeker dat de cadeaus in de smaak zullen gaan vallen.

Zoals jullie weten werk ik regelmatig samen met Ditverzinjeniet.nl. Ik blijf dit oprecht één van de leukste webshops vinden op het gebied van originele cadeaus. Ook voor Vaderdag scoorde ik er weer twee hele leuke items. Ik moet wel even eerlijk bekennen dat ik de cadeaus al aan mijn vader heb gegeven. Ik wilde voordat ik dit artikel zou gaan plaatsen namelijk samen met hem één van de cadeaus uitproberen. Ik moet namelijk wel weten of iets goed werkt voordat ik een artikel schrijf. Ik wil jullie niet blij maken met een dode mus.

Balvi – Bierkoelemmer | € 13,95 € 16,95
YAAASS! Wat een fantastisch cadeau. Ik vind dit echt een topper. Deze bierkoelemmer van Balvi ziet er niet alleen erg leuk uit maar is ook erg geschikt voor nu en voor alle mooie dagen die nog gaan komen. Dit cadeau was ook het eerste cadeau wat ik tegen kwam in de webshop waarvan ik meteen wist dat het goed zat. De bierkoelemmer is gemaakt van metaal, heeft een stevig handvat en daarnaast een super leuke opdruk. Aan beide zijkanten van de emmer zitten flesopeners. Perfect! Vul de emmer met ijsklontjes, stop er flesjes bier in, blikjes frisdrank of nét wat jullie lekker vinden, wacht tot de drankjes lekker koud zijn en proosten maar! Ik ben echt helemaal weg van deze bierkoelemmer. Een fantastisch cadeau voor een geslaagd tuinfeestje!

Oliphant – USB Mini koelkast | € 24,95
Wederom een cadeau die erg goed van pas komt niet alleen vandaag maar ook de aankomende maanden. Een USB mini koelkast! Hoe leuk en origineel is dat? Dit is het cadeau dat ik samen met mijn vader wilde testen vóór dat ik dit artikel zou plaatsen. Dit heb ik gedaan en ik ben aangenaam verrast. De USB mini koelkast is een musthave voor op ieder bureau. Het koelkastje houd je drankje lekker koud en is eenvoudig aan te sluiten via een USB-aansluiting (deze aansluiting is aan het koelkastje bevestigd.) In het koelkastje is ruimte voor één blikje. Ik had niet verwacht dat dit koelkastje zo goed zou werken. Maar hij doet het ontzettend goed! Ook over dit cadeau ben ik super enthousiast.

Beide cadeaus zijn erg goed in de smaak gevallen. Precies wat ik al had verwacht. Ik heb inmiddels al veel cadeautjes gescoord bij Ditverzinjeniet.nl en ik moet zeggen dat tot nu toe alle cadeaus erg goed in de smaak zijn gevallen. Ben jij nog opzoek naar een leuk en origineel cadeau speciaal voor Vaderdag of misschien voor een andere gelegenheid? Neem dan zeker even een kijkje op de webshop Ditverzinjeniet.nl want deze webshop is en blijft een aanrader!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen.

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk. 

4 comments so far.

4 reacties op “SUMMERPROOF VADERDAG CADEAUS! | DITVERZINJENIET.NL”

 1. Mevrouw Marloes schreef:

  Dat minikoelkastje ziet er zo schattig uit, hahaha! Niet heel praktisch, maar wel zo’n typisch iets om als cadeau te geven.

 2. Shannblogt schreef:

  Het koelkastje ziet er inderdaad heel leuk uit en werkt daarnaast ook nog eens fantastisch! ? In mijn ogen is dit koelkastje wel echt praktisch. Door het formaat kan je deze musthave overal op je bureau kwijt. Ik vind het een hele leuke uitvinding! ☺️

 3. Nina schreef:

  Wat een leuke en originele cadeaus om te geven. Dat koelkastje lijkt mijn ook wel praktisch, ideaal voor op je bureau.

 4. Shannblogt schreef:

  Ja leuk hé Nina! Ik ben ook helemaal weg van de cadeautjes! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories