WOMEN’S MULTI | SUGARBEARHAIR

17/05/20

Oh yes! Ik was al zo’n lange tijd nieuwsgierig naar de vitaminen van SugarBearHair. SugarBearHair staat voornamelijk bekend om de SugarBearHair Hair Vitamins. Dit zijn de potten met blauwe beertjes. Deze vitaminen zijn speciaal ontwikkeld voor het haar. De SugarBearHair Women’s Multi is op véél meer gericht dan alleen op het haar. Lees je mee?

SUGARBEARHAIR – WOMEN’S MULTI
SugarBearHair heeft een multivitamine ontwikkeld, speciaal voor de vrouw. Stop met het slikken van talloze pillen en stap over naar de heerlijke multivitamine gummies van SugarBearHair. Veel vrouwen missen vitaminen in hun dagelijkse voeding. Met de SugarBearHair Women’s Multi is dit verleden tijd. De vitamine bevat o.a. Omega-3, Vitaminen B-12, C, D-2 en E om de energie, het haar en de huid van de vrouw een boost te geven. Daarnaast bevatten de beertjes aminozuren die het aanmaken van collageen stimuleren. De beertjes zijn compleet veganistisch en hebben een heerlijke smaak. Dit zijn absoluut beertjes om blij van te worden. Ik ben zelf al begonnen met het innemen van de beertjes en ze zijn echt lekker. Doordat het gummies zijn, zijn ze ook heel makkelijk in te nemen. Ik ben echt een moeilijke pillenslikker namelijk.

Women’s Multi bevat 5 voedingsstoffen ter ondersteuning van een gezonde huid, 5 voedingsstoffen ter ondersteuning van haar en nagels, 6 voedingsstoffen ter ondersteuning van de energie. Deze 16 voedingsstoffen zijn ontworpen om het totale welzijn van het lichaam te bevorderen.

YOU SHOULD KNOW THIS:
Nog even alle voordelen op een rij.

HOW TO USE:
Neem SugarBearHair Women’s Multi 2 maal daags gedurende 30 dagen. Een potje bevat 60 stuks, geschikt voor 1 maand.  Aangeraden wordt om de vitamines minimaal 3 maanden in te nemen, maar de beste resultaten ontstaan na 6 maanden. De beertjes kunnen in combinatie met de SugarBearHair Haar vitamines gebruikt worden. YES!

RESULTS: 
Door de inname van de juiste hoeveelheid vitaminen wordt de kwaliteit van het haar, de huid en het energielevel van een vrouw verbeterd. Resultaten verschillen per individu. De belangrijkste effecten van SugarBearHair Multivitamine zijn:

Dit zijn effecten waar je mij ontzettend blij mee maakt en ik denk veel vrouwen met mij. Zoals ik eerder al aangaf ben ik echt geen pillenslikker maar de vitaminen van SugarBearHair zijn net zachte snoepjes. Ze zijn zó lekker dat het bijna lastig is om je aan de twee gummies per dag te houden. Ik ben echt MEGA enthousiast nu al. Terwijl ik ze pas een paar dagen aan het proberen ben.

INGREDIENTS:
Corn Syrup, sugar, water, glycine, gelling agent (pectin), acidity regulators (citric acid, sodium citrates), colour (titanium dioxide), natural flavourings, vitamin C, coconut oil, vitamin E, zinc, vitamin B6, pantothenic acid, chia seed extract, glutathione, L-glutamic acid, lycopene, riboflavin, glazing agent (carnauba wax), magnesium, biotin, folic acid, vitamin D, vitamin B12.

PRICES & AVAILABILITY 
De SugarBearHair Women’s Multi zijn o.a. verkrijgbaar bij johnbeerens.com. Daar betaal je voor één pot € 35. Je kunt er ook gebruik maken van leuke kortingen en aanbiedingen. Die zijn er namelijk regelmatig. Mijn advies: Gewoon even in de gaten houden als je interesse hebt!

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “WOMEN’S MULTI | SUGARBEARHAIR”

  1. Ik ben hier zo nieuwsgierig naar! Het klinkt echt heel fijn. Prachtige foto’s heb je ook gemaakt!

  2. Shannblogt schreef:

    Oh wat een lieve woorden, dankjewel Daniëlle! Ik ben er nu al helemaal enthousiast over en het is een product waar ik oprecht al heel lang benieuwd naar was! 😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories