Subtiele armbandjes | Lana’s Sieraden (deel 2)

08/11/15

0 lana

Als jullie mijn blog al een tijdje volgen hebben jullie de twee envelopjes op de foto hierboven al eerder voorbij zien komen. Ik plaatste namelijk een tijdje terug een artikel waarin ik aan jullie liet zien wat er in het zwart/wit gestreepte envelopje zat. In dit artikel is het andere envelopje aan de beurt. De titel verraad al dat er subtiele armbandjes in het envelopje zitten en als je dit artikel verder gaat lezen kun je zien hoe ontzettend mooi deze armbandjes zijn!

Voor wie het andere artikel niet gelezen heeft.. de sieraden uit de envelopjes heb ik ontvangen van de webshop Lana’s Sieraden. Lana’s Sieraden is een webshop waar je trendy sieraden en accessoires kunt kopen tegen een betaalbare prijs.

Onder aan dit artikel vind je een link naar het artikel waarin ik de inhoud van het zwart/wit gestreepte envelopje laat zien. 

2 lana

Zoals de titel al heeft verklapt zaten er in het roze envelopje subtiele armbandjes. De armbandjes die ik heb mogen ontvangen zijn:

De ‘ARMBAND BAR ZILVER’. De prijs van dit armbandje is € 8,95. Het armbandje is heel erg dun en subtiel en is echt perfect om te combineren met een mooi horloge of met andere armbandjes bijvoorbeeld. De lengte van dit armbandje is 20,5 cm maar omdat hij verstelbaar is past hij om iedere pols. PLUSPUNT!

3 lana

Het andere armbandje dat ik heb ontvangen is de  ‘ARMBAND VEER ZILVER’. De prijs van dit armbandje is € 8,95. En net als het vorige armbandje is ook deze weer heel makkelijk om te combineren. Het armbandje is overigens ook 20,5 cm lang en verstelbaar in maat.

Van beide armbandjes zijn er op dit moment nog maar 2 op voorraad dus mocht je ze willen bestellen, wees er dan snel bij! 

4 lana

Persoonlijk vind ik het erg leuk om de armbandjes samen te dragen. Ze passen perfect bij elkaar en zijn gewoon voor elkaar gemaakt.

5 lana

Benieuwd naar wat er in het zwart/wit gestreepte envelopje zat? Je leest het in dit artikel!

Welk armbandje vinden jullie het leukst? En hoe zouden jullie ze combineren?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “Subtiele armbandjes | Lana’s Sieraden (deel 2)”

  1. Eva schreef:

    Ik vind de armband bar zilver het mooist, maar ik vind ze ook samen bij elkaar mooi gecombineerd! Echt leuk

  2. shannblogt schreef:

    Ja leuk zijn ze he? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories