‘STYLE IS A WAY TO SAY WHO YOU ARE WITHOUT HAVING TO SPEAK!’ | COMEGETFASHION

21/01/20

Oh wauw, een droom is werkelijkheid geworden! Ik heb namelijk een hele toffe samenwerking met Comegetfashion. De webshop waar ik al een hele lange tijd ontzettend graag mee samen wilde werken. Ik breng regelmatig een bezoekje aan de webshop en dit keer heb ik er wel twee hele leuke items gescoord. Kijk je mee?

COMEGETFASHION
‘Wij vrouwen willen elke dag zelfverzekerd en fashionable de deur uit gaan. Het gevoel dat bij het verlaten van de spiegel jij de hele wereld aankan! Een goede outfit is de key tot succes. Daar begint onze job. Al jaren werken wij bij Comegetfashion met passie en fashion kennis om dit voor jou te realiseren. Elke dag zijn we druk met het spotten van trends bij de grootste fashion bloggers en invloedrijke stijliconen. Wij letten op de beste stofjes, looks & feels van alle musthaves die interessant zijn. Het beste wereldwijde fashionaanbod samenbrengen in een perfect assortiment, dat is wat wij doen. Bestel de hipste bags, sneakers, kleding en accessoires vanuit huis in onze webshop. Shop alleen de allerbeste fashion items! Ben jij er klaar voor? Comegetfashion!’

Man, o man.. wat ben ik trots! Comegetfashion is voor mij echt dΓ© place to be voor de populairste fashion items van het moment en meest stijlvolle accessoires, tassen en schoenen. Deze week heb ik twee MEGA stijlvolle accessoires ontvangen namelijk de nog steeds enorm populaire Baker Boy cap en een paar handschoenen die zΓ³ leuk zijn dat je ze nooit meer uit wilt trekken.

BAKER BOY CAP BROWN | € 19,99 
(Verkrijgbaar in bruin en zwart.)

O MY GOD! Deze welbekende Baker Boy Cap ook wel bekend als schipperspet had ik al een hele lange tijd op het oog. Eigenlijk had de zwarte variant mijn voorkeur maar toen ik deze kleur bij een andere brunette had gezien dacht ik: Hmm, die gaat mij ook vast en zeker wel leuk staan! Nu wil ik niet opscheppen maar ik vind hem mij oprecht goed staan. Ik ben er dan ook ontzettend blij mee. Een accessoire als deze had ik ook nog niet! HAPPYYYYY!

CHIQUE SNAKE GLOVES | € 12,99 β‚¬ 17,99
(Op dit moment in de sale, dus sla je slag girls!)

Oeh, ik hou echt van luxueus en chique! Deze handschoentjes zijn 100% Shannon! De handschoenen zijn mega zacht van binnen, ontzettend soepel en hebben voor mij de ideale pasvorm. Dit is wel echt héél bijzonder want tot het moment dat ik deze handschoenen binnenkreeg heeft nog geen enkel paar handschoenen mij als gegoten gezeten. Ze zitten echt ontzettend lekker en houden mijn handen heerlijk warm. De handschoenen zijn afgewerkt met een glanzende slangenprint, twee leren riempjes en twee knoopjes. Super leuke details. Ook over de handschoenen ben ik enorm enthousiast.

Jullie willen niet weten hoe ongelofelijk blij ik ben met mijn nieuwe items. Maar dat was jullie waarschijnlijk al wel duidelijk. Oepsie! Als ik ergens enthousiast over ben dan laat ik dat ook wel blijken. Ik typ op volle snelheid en ben nu al weer aan het bedenken wanneer ik de cap weer op ga zetten en mijn handschoentjes weer aan ga trekken! Het liefst zet ik de pet niet meer af en trek ik de handschoenen niet meer uit. Dat zegt wel genoeg toch?

Vind jij de items nou ook net zo leuk als ik? Neem dan vooral even een kijkje in de webshop. Het aanbod is ontzettend groot en bestaat uit alleen maar on trend items die op dit moment niet uit het straatbeeld en van social media weg te denken zijn. Have fun shopping girls!

Liefs, Shannon β™₯
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

6 comments so far.

6 reacties op “‘STYLE IS A WAY TO SAY WHO YOU ARE WITHOUT HAVING TO SPEAK!’ | COMEGETFASHION”

 1. Emile schreef:

  Wat een supermooi artikel en items en niet te vergeten de prachtige foto’s.

 2. Shannblogt schreef:

  Dankjewel Emile. Lief van je!

 3. Lia Venema schreef:

  kan niet anders zeggen het staat je ook prachtig

 4. Shannblogt schreef:

  Ah lief! Dankjewel Lia.

 5. Nina schreef:

  Supergave cap en mooie chique gloves. Complimenten voor al je mooie foto’s

 6. Shannblogt schreef:

  Dankjewel Nina! πŸ’–

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories