Stripes & Diamonds

03/01/16

2 shizzie aankoop

Oorbellen die op dit moment helemaal on trend zijn, zijn de minimalistische staafjes. Zelf ben ik echt dol op minimalistische sieraden dus kon ik het niet laten om ze ook te bestellen!

5 shizzie aankoop

De populaire minimalistische oorbelletjes zijn in aardig wat webshops verkrijgbaar. Ik bestelde ze op Shizzie.nl. Shizzie heeft ze in maar liefst vier verschillende kleuren. Zilver, goud, rosé goud en zwart. Uiteraard heb ik gekozen voor de zilveren staafjes!

Helaas waren de zilveren staafjes wel wat groter dan ik had verwacht. Ze zijn ongeveer twee centimeter wat ik persoonlijk iets te groot vind. De eigenaresse van Shizzie vertelde mij dat dit een fout is geweest van de leverancier en dat ze binnenkort weer binnen komen in het juiste formaat. Gelukkig krijg ik dan het juiste formaat als nog toegestuurd! Top service!

De prijs van de minimalistische staaf oorbelletjes is € 1,75.

3 shizzie aankoop

Naast de oorbelletjes kreeg ik ook nog een cadeautje bij mijn bestelling. Super leuk! Het cadeautje wat ik erbij heb gekregen is een armbandje met diamantjes. Ook dit sieraad is weer zilverkleurig en erg minimalistisch. Het armbandje is rekbaar en past dus om iedere pols. Ik vind hem erg leuk!

De prijs van het armbandje met diamantjes is € 1,55.

4 shizzie aankoop

Naast de sieraden die ik heb ontvangen vind je in de webshop nog veel meer leuke sieraden die ook nog eens heel betaalbaar zijn en ontzettend leuk worden verpakt. Dus het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen in de webshop!

00 shizzie aankoop

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen.

2 comments so far.

2 reacties op “Stripes & Diamonds”

  1. Eva schreef:

    Deze sieraden zijn echt mijn favoriet!

  2. shannblogt schreef:

    Leuk om te horen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories