Stradivarius – N° 179 Velvet (eau de toilette)

07/01/18

Geloof het of niet maar bij winkels als Stradivarius, Zara en Bershka zijn hele fijne parfums verkrijgbaar. Vooral de parfums van Stradivarius en Zara vind ik top. De parfums hebben een fijne prijs en een heerlijke geur die in de meeste gevallen ook nog aardig lang blijft hangen. Onlangs shopte ik bij Stradivarius een heerlijk parfum waar ik jullie vandaag meer over wil vertellen.

Stradivarius – N° 179 Velvet (eau de toilette) | € 9,95 (75 ml)
Een aantal parfums van Stradivarius zijn voorzien van een etiket waarop alle belangrijke informatie van een parfum staat. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de geurnoten. Helaas was daar op de verpakking van dit parfum niks over te vinden. Dat betekend dat ik het parfum zelf moet omschrijven en dat is niet één van mijn sterkste kanten. Ik zou de geur omschrijven als zacht en poederig. De geur is aanwezig maar niet sterk. Persoonlijk vind ik deze geur een vrij neutrale geur waardoor ik denk dat veel vrouwen de geur zullen waarderen.

De geur blijft zeker wel een paar uur hangen. Wat ik prima vind voor zo’n betaalbaar parfum. Als de geur na een tijdje minder sterk wordt dan spray je hem toch gewoon even bij?

Het flacon van het parfum is gemaakt van glas, is verder vrij simpel maar heeft wel een leuk detail en dat is namelijk de dop. Deze is gemaakt van hout wat het flacon een wat leukere uitstraling geeft. Het flacon heeft een fijn formaat. Wat ideaal is. Hierdoor is het parfum ook makkelijk mee te nemen.

Ik ben enorm enthousiast over dit parfum. Naast het parfum N° 179 Velvet zijn er ook nog andere varianten verkrijgbaar uit dezelfde lijn. Dus mocht je deze geur niet zo lekker vinden, dan is er misschien een ander parfum uit dezelfde collectie die wél bij je past.

Stradivarius – N° 179 Velvet is te koop in één van de Stradivarius winkels of online.

Bedankt voor het lezen!
Volg je mij eigenlijk al op social media & Bloglovin?

4 comments so far.

4 reacties op “Stradivarius – N° 179 Velvet (eau de toilette)”

 1. Heerlijk! Deze wil ik zeker wel eens proberen. 😀

  Liefs
  x

 2. Shannblogt schreef:

  Bedankt voor je leuke reactie Fabienne!

 3. Emile schreef:

  Ben hier heel benieuwd naar. Ik ben namelijk ook helemaal fan van de parfums van de Zara.

 4. Shannblogt schreef:

  Ja, de parfums van de Zara zijn top he? Vind ik ook hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories