Spring & Summerproof outfits! | Sans-Online

27/05/18

Wauw! Wat hebben we dit voorjaar al veel kunnen genieten van mooie zonnige dagen. Met zelfs zomerse temperaturen. Heerlijk! Bij deze fantastische temperaturen horen natuurlijk ook fijne outfits. Bij Sans-Online heb ik twee hele leuke items gescoord die zowel samen als los van elkaar gedragen kunnen worden. Ik heb ervoor gekozen om ze los van elkaar te dragen. Naast de items die ik heb uitgekozen zijn er bij Sans-Online nog veel meer leuke items te vinden. Denk aan dames t-shirts, dames rokken, dames jeans maar ook voor heren is er een fantastisch aanbod.

De items die ik bij Sans-Online gescoord heb zijn een Vila shirt met ruffle mouwen en een Vila ruffle short. Zowel de top als de short hebben dezelfde print.

De Vila top met ruffle mouwen combineerde ik met een high waisted denim short en zwarte sandalen. Ik heb ervoor gekozen om het t-shirt over mijn broek te dragen maar je kunt hem er ook instoppen. Dit staat ook heel erg leuk. Het t-shirt is voorzien van een leuke print en is gemaakt van een fijne stof die ook nog eens ontzettend lekker zit.

Vila T-shirt: Sans-Online.
High waisted denim short: Bershka.
Sandalen: Van Haren.
Zonnebril: Quay.
Horloge: Cluse.
Armband: My Jewellery.

Het shortje combineerde ik met een zwarte top met kanten details en wederom mijn zwarte sandalen omdat ik deze erg goed bij de complete outfit vond passen. Bij deze outfit heb ik er wel voor gekozen om de top in de short te dragen. Omdat dit topje effen is vond ik dat wel leuk. De short heeft een elastische band aan de bovenzijde waardoor hij erg comfortabel zit. Een erg leuk detail aan deze short zijn de ruffles. Dit geeft de short een speels effect. Daarnaast is de short wit van kleur maar schijnt niet door. Dit komt doordat er een nog een extra broekje onder zit. Goed over nagedacht! Super fijn.

Top met kanten details: H&M.
Vila Short: Sans-Online.
Sandalen: Van Haren.
Zonnebril: Quay.
Horloge: Cluse.
Armband: My Jewellery.

De laatste tijd ben ik echt meer van het online shoppen. Geen drukte, lekker thuis passen, een langere bedenktijd.. helemaal prima! Vind jij online shoppen nou ook erg leuk? Dan raad ik je echt aan om eens een kijkje te nemen in de webshop van Sans-Online. Sans-Online verkoopt kleding en accessoires van allerlei bekende merken. Denk aan: Vila, Only, Vero Moda, Object, S. Oliver, Pieces en zo kan ik nog wel even doorgaan. Er is voor ieder wat wils te vinden. Aanrader dus!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mijn blog eigenlijk al via Bloglovin? Dit kun je doen door op de zwarte Bloglovin knop te drukken.

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “Spring & Summerproof outfits! | Sans-Online”

 1. Eveline Fleur schreef:

  Wat een leuke items zeg en wat een heerlijk zomerse foto’s! Ik vind zowel het shirtje als het rokje allebei ontzettend leuk! Ik ben ook benieuwd hoe het samen staat, misschien dat het dan wat weg heeft van een jumpsuit? Hoe dan ook vind ik het erg leuk! 🙂

 2. Shannblogt schreef:

  Wat leuk om te horen! De items zijn ook prima samen te dragen hoor. Alleen omdat zowel het t-shirt als de short gemaakt zijn van super fijn materiaal voelt het een beetje alsof je je pyjama draagt. Niks mis mee natuurlijk maar dat is wel de rede dat ik het fijner vond ze los van elkaar te dragen! ☺️

 3. Emile schreef:

  Wat een superleuk shirt en shortje. Lijkt mij best leuk om dat samen te dragen.

 4. Shannblogt schreef:

  Is het ook! Je kunt alle kanten op met dit setje! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories