SPRING IS HERE, SUMMER IS COMING!

08/04/17

Mijn twee favoriete seizoenen zijn zonder twijfel de lente en de zomer. Bomen worden langzaam weer groen, planten en bloemen beginnen weer te bloeien, de temperaturen stijgen en de lente en zomer outfits komen ook weer voor de dag. Daarbij horen natuurlijk ook bijpassende schoenen.

Schoenen die ik graag draag in de lente en zomer zijn sneakers, sandalen, loafers en slippers. Deze week heb ik ontzettend leuke sneakers van Sacha mogen ontvangen die absoluut veel gedragen gaan worden deze lente en aankomende zomer.

PLATFORM SNEAKERS (OUDROZE) – € 99,99
Liefde op het eerste gezicht bestaat! Toen ik deze platform sneakers in de webshop voorbij zag komen was ik meteen verkocht. Het model is opvallend en anders dan je van een sneaker gewend bent. Ik vind ze echt fantastisch. De sneakers zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, khaki en oudroze. De zwarte en witte variant hebben een binnen- en buitenkant van leer. De khaki en oudroze variant hebben een binnenkant van leer en een buitenkant van suède. Ik heb gekozen voor de oudroze variant.

Wat ik fijn vind aan deze sneakers is dat je er zo in kunt stappen. In de sneakers zit namelijk een onopvallend elastiek verwerkt. Hierdoor lopen de sneakers ook nog eens ontzettend lekker. Een leuk detail aan deze sneakers vind ik de plateauzolen. Plateauzolen zijn hot & happening en dé trend van nu! De sneakers hebben een plateauzool van 3 cm.

Ik ben helemaal weg van mijn nieuwe sneakers van Sacha en ik ga ze met veel plezier dragen. Het zijn sneakers die gezien mogen worden. I’m in love!

GOED OM TE WETEN
Ik heb de sneakers in mijn eigen maat besteld en ze zitten perfect. Mocht jij de sneakers ook willen dan kun je ze dus gewoon in je eigen maat bestellen. Toch niet helemaal tevreden? Dan kun je de sneakers binnen 14 dagen gratis retourneren via het dichtstbijzijnde Kiala punt bij jou in de buurt.


Tot slot nog even een complimentje voor het verpakkingsmateriaal van Sacha. Deze doos is toch té leuk?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

5 comments so far.

5 reacties op “SPRING IS HERE, SUMMER IS COMING!”

 1. Nina schreef:

  Wauw, wat een gave schoenen en wat een mooie foto’s .

 2. Eva schreef:

  Omg, deze schoenen zijn zo gaaf! Ze staan je ook heel leuk

 3. Emile schreef:

  Wat een super leuke sneakers, heel apart. Ze staan je ook heel leuk. Je hebt wederom weer hele mooie foto’s. Mooie locatie ook.

 4. Shannblogt schreef:

  Bedankt voor jullie ontzettend lieve reacties!

 5. Shannblogt schreef:

  Ik vind ze ook helemaal het einde Eva. Ik ga ze zeker veel dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories