SPRING: ‘A LOVELY REMINDER OF HOW BEAUTIFUL CHANGE CAN TRULY BE!’ | SANS-ONLINE

12/04/20

Wat hebben we de afgelopen dagen al veel kunnen genieten van het lentezonnetje hé? Mij hoor je niet klagen. De dikke winter truien maken plaats voor heerlijke lente outfits. Waar ik die scoor? Bijvoorbeeld bij Sans-Online. Daar vind je merken als Only en Vero Moda. Super leuk! Ik ontving er deze week ook weer een aantal leuke items van. Benieuwd? Lees dan verder.

Op dit moment ben ik helemaal weg van beige, wit en spijkerstof. Een combinatie hiervan vind ik dan ook erg geschikt voor de lente en de zomer. Bij Sans-Online heb ik 3 hele leuke items weten te scoren en raad eens in welke kleuren? YES! Beige, wit en spijkerstof. Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe items!

VILA – VIPILINE T-SHIRT | € 26,99
(verkrijgbaar in 3 kleuren)
Deze eye-catcher trok écht meteen mijn aandacht. Het shirt heeft een beetje een broderie look en een geknoopt detail aan de onderkant. Het shirt is wit, lekker luchtig en daardoor erg geschikt voor de lente maar ook zeker voor de zomer. Je moet er alleen niet te lang mee in de zon zitten want dan ben je door alle gaatjes wel een dalmatiër geworden. Ik had verwacht dat deze topper gemaakt zou zijn van een stug stofje waardoor hij niet lekker zou zitten maar dat is absoluut niet geval. Het shirt is juist gemaakt van een hele zachte, lichte stof waar je juist helemaal geen last van hebt. Hij zit zelfs heel erg lekker. Ik combineerde het shirt met mijn nieuwe beige broek. Een prachtige combinatie vind ik zelf. Ik ben er heel erg blij mee.

VERO MODA – CORDUROY BLOUSE | € 44,99
(verkrijgbaar in 2 kleuren)
Waar je mij ALTIJD blij mee kunt maken? Een mooie blouse! Een trend die ik op dit moment erg leuk vind is de Corduroy trend. Ik heb al meerdere corduroy items in mijn kledingkast hangen en ik vond dat daar nog wel een exemplaar bij kon. Vooral toen ik dit blouse van Vero Moda bij Sans-Online zag. Het leuke aan dit blouse vind ik de pofmouwen. Die geven het blouse echt iets extra’s. Deze beige kleur past erg leuk op letterlijk alle broeken die ik heb. Zelfs op de broek die ik bij deze outfits draag. Ook al is het een totaal andere kleur beige. Ook over dit item ben ik heel enthousiast!

ONLY – LONG BELTED DENIM JACKET | € 69,99
Last but not least, dit GEWELDIGE denim jacket. Hij is lang, heeft scheuren en een riem! Ik vind hem echt helemaal het einde. Ondanks dat ik al een lange spijkerjas met scheuren heb is deze toch heel anders. Hij is wat lichter van kleur, het is een totaal ander model en dit denim jacket heeft een riem. LOVE IT! Het jasje is op allerlei manieren te dragen maar ik denk dat ik hem met de twee middelste knoopjes dicht het allerleukst vind. Hij valt dan op zijn mooist vind ik. De mouwen van deze spijkerjas zijn driekwart en wat baggy wat het geheel een stoere twist geeft. Als ik de andere twee items niet zo leuk had gevonden dan was dit absoluut mijn favoriete item geweest maar gelukkig ben ik over alle items even enthousiast. Ik kan echt NIET kiezen welk item ik het leukst vind!

Zoals je wellicht hebt gemerkt ben ik over alle items erg te spreken en wonderbaarlijk genoeg maar waar, heb ik dit eigenlijk ALTIJD bij Sans-Online. Ik stuur maar heel zelden iets retour en als ik dan toch iets retourneer dan is dit 9 van de 10 keer vanwege de maat. Het item is dan vaak groter dan verwacht. Alle items die ik dit keer bestelde vielen overigens gewoon naar maat. Helemaal gelukkig met deze nieuwe pareltjes in mijn garderobe!

Ben jij ook toe aan nieuwe lente items in je kledingkast? Neem dan zeker even een kijkje bij Sans-Online want je kunt er nu nog profiteren van flinke kortingen. Have fun shopping!

Liefs, Shannon ♥

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “SPRING: ‘A LOVELY REMINDER OF HOW BEAUTIFUL CHANGE CAN TRULY BE!’ | SANS-ONLINE”

  1. Emile schreef:

    Supermooie items. Ze staan je ook allemaal leuk. En wat een mooie locatie om foto’s te maken.

  2. Shannblogt schreef:

    Bedankt voor je lieve woorden Emile en inderdaad een top locatie! 🏝

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories