SPECIAL EDITION SEASONAL TREATS! | The Body Shop

20/10/18

YAAAAAAASS! The Christmas collection of The Body Shop is coming! Ik ben echt dol op deze periode van het jaar. Dit is namelijk dé periode van het jaar waarin de kerstcollecties gelanceerd worden. Heerlijk. Daar kan ik oprecht van genieten.

THE BODY SHOP BODY BUTTERS
‘Voelt je huid droog of trekkerig aan? Onze Body Butters houden je huid tot wel 24 uur lang zacht, soepel en gehydrateerd. Er gaat niet voor niets elke paar seconden een pot over de toonbank! Alle Body Butters bevatten Community Trade-sheaboter – dezelfde sheaboter als de vrouwen in Ghana gebruiken om hun huid te beschermen tegen de droge ‘Harmattan’-wind uit de Sahara. Bodycrèmes zijn al net zo fijn als Body Butters, maar trekken dankzij hun lichtere textuur wat sneller in je huid.’ Aldus The Body Shop.

De nieuwe kerstcollectie van The Body Shop ademt luxe, ontspanning en energie. De unieke, gevarieerde producten zijn verpakt in kleurrijke jasjes die op het bos en zijn bewoners zijn geïnspireerd. De kerstcollectie van de The Body Shop bestaat uit een aantal fantastische, feestelijke producten die bijna te mooi zijn om weg te geven. Ik heb de body butters uit deze collectie mogen ontvangen. And guess what? They are A-MAAAAAA-ZING!

De kerstcollectie bevat 3 heerlijke body butters in de geuren: Peppermint Candy Cane, Berry Bon Bon en Vanilla Marshmallow. De body butters kosten € 16 per stuk en hebben een inhoud van 200 ml. Te prijzig? Absoluut niet! Ik heb al meerdere keren body butters van The Body Shop gehad en je doet er echt ontzettend lang mee. Het is een super goede deal dus! Daarnaast heeft The Body Shop regelmatig acties. Mocht je de body butter toch te prijzig vinden dan kun je daar wellicht even op wachten.

PEPPERMINT CANDY CANE
‘Deze Body Butter ruikt precies zoals de naam klinkt: fris met een vleugje zoet. En hij bevat maar liefst zeven verzachtende, vochtregulerende Community Trade-ingrediënten!’

Ik denk dat ik dit de minst lekkere body butter vind van de 3. De frisse pepermunt geur is vrij sterk en neemt echt de overhand. Daar moet je van houden. Ik weet zeker dat er veel mensen zijn die deze geur juist ontzettend lekker vinden. Smaken verschillen en dat is maar goed ook! Ik vind frisse geuren normaal wel lekker maar ben gewoon niet zo fan van de geur van pepermunt in verzorgingsproducten.

BERRY BON BON 
‘Geef een zachte, soepele huid cadeau met deze fruitige traktatie boordevol Community Trade-ingrediënten en cranberryolie uit Noord-Amerika.’

The sweet one it is! Voorheen was ik groot fan van super zoete geuren. Zo was de strawberry lijn van The Body Shop een lange tijd mijn favoriete lijn. De echte kenners weten dat deze lijn enorm zoet is. Tegenwoordig vind ik deze lijn minder lekker en ben ik meer fan van zachte, warme geuren. Toch vind ik de geur van deze body butter niet té zoet. Als je deze body butter ruikt na de Vanilla Marshmallow body butter denk je WOW wat zoet. Maar als je hem als eerst ruikt valt het eigenlijk wel mee vind ik. Ik vind hem zelfs heel erg lekker!

VANILLA MARSHMALLOW 
‘Vanille-extract uit Madagascar en zeven Community Trade-ingrediënten in een rijke, verzorgende, romige body butter die je lichaam hult in de warme geur van vanille.’

Dit mijn is favoriete body butter van de 3. Ik vind vanille een heerlijke geur en marshmallows, die vind ik super lekker! Perfecte combinatie dus. De geur van deze bodybutter is vooral warm, zacht en iets wat zoet. Heeeeerlijk!

De body butters van The Body Shop vind ik al een lange tijd fantastisch. De substantie is lekker dik, ze smeren heerlijk uit en zijn super zuinig in gebruik. Zo kan je lekker lang genieten van jouw favoriete body butter. De body butters uit de kerstcollectie zijn echt aan te raden. De 3 varianten zijn zo verschillend van elkaar dat er sowieso wel één bij zit die je lekker zult vinden.

VERKRIJGBAARHEID 
Benieuwd naar de kerstcollectie van The Body Shop? Nog héél even geduld! De collectie is vanaf november 2018 verkrijgbaar in de winkels en online. Stay tuned!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

12 comments so far.

12 reacties op “SPECIAL EDITION SEASONAL TREATS! | The Body Shop”

 1. Mariska schreef:

  Ben erg benieuwd naar de geuren van dit jaar, misschien binnenkort maar even langs The Body Shop in Amsterdam 🙂

 2. Susan schreef:

  Jaaaaa zo lekker zijn ze!!! <3 De groene en de gele zijn mijn favorieten.

 3. Nienke schreef:

  Ooh, ik ben ontzettend benieuwd naar de geuren!

 4. Shannblogt schreef:

  Jaaaa zeker doen! Leuk Mariska! ❤️

 5. Shannblogt schreef:

  Die groene vind ik juist het minst lekker! Ik vind Vanilla Marshmallow het lekkerst! ?

 6. Shannblogt schreef:

  Daar kan ik me iets bij voorstellen Nienke! Dat heb ik ook als ik zulke reviews lees! ☺️

 7. Emile schreef:

  De Vanilla Marshmallow vind ik het lekkerst, daarna de Berry Bon Bon en het minst lekkerst vind ik de Peppermint Candy Cane. De Peppermint Candy Cane vind ik te heftig maar dat is mijn mening.

 8. Teddy schreef:

  Oh deze body butters lijken me heerlijk!

 9. Shannblogt schreef:

  Wij delen dezelfde mening Emile. Leuk om te lezen! ❤️

 10. Shannblogt schreef:

  Dat zijn ze ook! Je moet ze zeker even ruiken zodra ze verkrijgbaar zijn! ?

 11. Evelien schreef:

  Aahhh die Peppermint Candy Cane wil ik zó graag *__* Ik hou van hun body butters!

 12. Shannblogt schreef:

  Ik vind dat echt de minst lekkere geur uit de hele collectie helaas! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories