SPARKLE STRAIGHT WALLET

19/10/16

0-sevenbienwallet

Ben jij net als ik helemaal weg van tassen en portemonnees? Dan is dit artikel absoluut voor jou bestemd. Een mooie portemonnee of tas hoeft helemaal niet duur te zijn. Dat bewijst mijn nieuwste aanwinst maar weer. Vorige week heb ik een prachtige portemonnee binnen gekregen en ik daar vertel ik jullie graag wat meer over.

De portemonnee die ik vorige week binnen heb gekregen is de Sparkle Straight portemonnee. Deze portemonnee komt van de webshop Sevenbien. Naast de Sparkle Straight portemonnee verkoopt Sevenbien ook twee Sparkle Curve portemonnees.

000-sevenbienwallets

SPARKLE STRAIGHT WALLET – € 9,99
De Sparkle Straight portemonnee is bruin van kleur en is gemaakt van leather-look materiaal. De glitters op de portemonnee zijn er volgens mij met lijm opgeplakt maar zitten gelukkig wel goed vast.

3-sevenbienwallet

WHAT’S INSIDE?
De portemonnee is af te sluiten door middel van een rits. Aan de rits zit een hengseltje wat de portemonnee een fijne houvast geeft. In de portemonnee zit één ritsvakje voor muntgeld, drie grotere vakken en aan beide kanten is er ruimte voor pasjes. In totaal zitten er acht vakjes in voor pasjes en achter die vakjes zou je eventueel ook nog wat pasjes kwijt kunnen. Ruimte genoeg dus.

1-sevenbienwallet

AFMETINGEN
De portemonnee is 19 cm lang, 10 cm hoog en 2 cm dik. De portemonnee is redelijk groot maar je kunt er ook genoeg in kwijt.

Ik ben super enthousiast over de Sparkle Straight portemonnee van Sevenbien. De portemonnee is van goede kwaliteit, heeft voldoende opbergruimte en ziet er daarnaast ook nog eens ontzettend leuk uit. Is bruin niet helemaal jouw kleur? Dan kies je toch gewoon voor de legergroene of grijze variant?

Ken jij de webshop Sevenbien nog niet? Neem dan zeker even een kijkje. Want naast leuke accessoires vind je bij Sevenbien ook toffe kleding items. Denk bijvoorbeeld aan lekkere warme winterjassen en comfy truien.

00-sevenbienwallet

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

5 comments so far.

5 reacties op “SPARKLE STRAIGHT WALLET”

 1. Nicole schreef:

  Ik vind hem prachtig!

 2. Emile schreef:

  Wat een mooie portemonnee en dat voor zo’n mooie budget prijs. Wederom weer een mooi artikel en mooie foto’s.

 3. Carola schreef:

  Wat een mooie portemonnee!

 4. laura schreef:

  Wat een leuk artikel en een hele mooie portemonnee! Ook hele mooie foto’s en een leuke blog (heb hem net voor het eerst gezien dus vandaar mijn enthousiasme haha) 😉 x

 5. Shannblogt schreef:

  Wat een leuke reactie Laura. Leuk dat je zo enthousiast bent over mijn blog! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories