Some new room decoration!

18/06/17

Soms moet je gewoon even je huis, slaapkamer of kantoor opfrissen met wat leuke nieuwe items. Nu kun je een bezoekje brengen aan één van jouw favoriete winkels maar je kunt ook gewoon een kijkje nemen in de webshop Ditverzinjeniet.nl.

Ditverzinjeniet.nl is een ontzettend fijne webshop met een enorm aanbod aan leuke cadeaus, gadgets en accessoires. Dus mocht je een kijkje willen nemen in de webshop zorg dan alsjeblieft dat je genoeg tijd hebt. Je bent er namelijk wel even zoet. Je kunt bij Ditverzinjeniet.nl niet alleen profiteren van het fantastische aanbod maar ook van super snelle verzending en een fijne service. Heb je iets besteld maar ben je toch niet helemaal tevreden? Dan kun je jouw bestelling gratis retourneren binnen 365 dagen!

Een tijdje terug bracht ik een bezoekje aan de webshop en mijn oog is gevallen op twee ontzettend leuke items.

Invotis marmeren klok – € 38,95
Marble it is! Ik ben helemaal thuis in de marble trend en dus kon ik deze klok met geen mogelijkheid weerstaan. Is hij niet prachtig? De klok is gemaakt van echt marmer en dat betekend dat hij best wel zwaar is (2250 gram.) De klok heeft zilveren wijzers en een doorsnee van 30 cm. Dit formaat is perfect voor mij. Ik ben verliefd op mijn nieuwe eye catcher!

Fizz lichtbox met 72 symbolen – € 29,95
Een andere trend die je erg vaak ziet zijn lichtboxen. Ook deze trend bevalt mij wel. Wat ik zo leuk vind aan een lichtbox is dat je hem kunt voorzien van een leuke quote. Bij de Fizz lichtbox krijg je 72 letters, cijfers en symbolen. De lichtbox werkt op 6 AA batterijen wat ik erg veel vind maar ik heb de lichtbox niet heel vaak aan staan dus ik denk dat de batterijen wel lang mee gaan. De lichtbox heeft een afmeting van 31 x 24 x 6 cm en weegt 900 gram. De lichtbox heeft een simpele aan- en uit knop en schijnt vrij fel wanneer hij aan staat. Ik heb er voldoende licht van wanneer het helemaal donker is.

Ik ben super blij met mijn nieuwe items. Ze maken het totaalplaatje helemaal af! Ben jij op zoek naar een origineel cadeau, een grappige gadget of wat leuke accessoires? Dan is het zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen in de webshop.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “Some new room decoration!”

  1. Lisa schreef:

    Wat een mooie klok, die verdiend echt een mooi plaatsje in huis. Ditverzinjeniet is een leuke webshop.

  2. Shannblogt schreef:

    Ik ben het helemaal met je eens Lisa!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories