Soft & Shiny hair by Ritzo Cosmetics

03/10/15

2 ritzo

‘Maakt je haar super zacht en glanzend.’ Dat is wat Ritzo Cosmetics zegt over hun glans shampoo en conditioner. Maar is dat ook echt zo? In dit artikel lees je hoe ik daar over denk!

0 ritzo

Wat ik eerst even wil zeggen is dat mijn bestelling van Ritzo Cosmetics echt heel leuk was verpakt. De shampoo en conditioner kwamen binnen in een Ritzo Cosmetics tasje. Leuk, leuk!

De glans shampoo en conditioner bestelde ik in een set. Deze set bevat de glans shampoo (200 ml) en de glans conditioner (200ml.) Ik kocht de set voor € 14,96 € 16,50.  

3 ritzo

Het uitproberen van nieuwe producten vind ik altijd erg leuk. Zo was ik ook erg benieuwd naar deze glans shampoo en conditioner.

‘De Sensation Glans Shampoo beschermt je haar en geeft het de hele dag een subtiele Ritzo geur. De ultralichte conditioner met tarwekiemolie, verzorgt je lokken zonder ze te verzwaren en geeft klitten geen kans. Het resultaat zijn zijdezachte haren die klaar zijn om perfect gestyld te worden.’

De korte samenvatting hierboven is wat Ritzo Cosmetics zegt over de glans shampoo en conditioner. Ik ben het daar mee eens. Wat ik wel vind is dat het gewenste resultaat van de producten pas echt bereikt wordt wanneer de producten samen gebruikt worden. Zo mis ik bij het gebruik van alléén de shampoo net de extra verzorging en zachtheid. Deze producten zijn dus echt voor elkaar gemaakt.

De flacons waarin de shampoo en conditioner zitten zijn handig in gebruik en gaan open en dicht door middel van een druk knop.

4 ritzo

Ik moet eerlijk toegeven dat ik de geur van de shampoo en conditioner niet echt lekker vind. Het is een natuurlijke geur waar je van moet houden. Persoonlijk hou ik van zoete, fruitige geuren en dat zijn de geuren van de shampoo en conditioner absoluut niet. Ik zou de geur omschrijven als een zachte, natuurlijke en kruidige geur. De geur is voor mij nog onbekend en het is misschien een kwestie van wennen. Maar helaas is dit mijn eerste indruk.

Ingrediënten:

5 ritzo

Toch ben ik ondanks de geur wel tevreden over de shampoo en conditioner en dat komt doordat de werking en het effect van deze producten wel erg goed zijn! Wat ik ook een pluspunt vind is dat de producten per set verkocht worden omdat het in mijn ogen het beste is om deze producten samen te gebruiken.

Ritzo Cosmetics, Bedankt voor de leuke samenwerking!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

2 comments so far.

2 reacties op “Soft & Shiny hair by Ritzo Cosmetics”

  1. Eva schreef:

    Je maakt echt hele mooie foto’s!

  2. shannblogt schreef:

    Lief, dankjewel Eva!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 24 YEARS | DUTCH | INFLUENCER | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories