Snuffelbox unboxing samen met Dundy!

01/11/15

0 snuffelbox

Na alle pakketjes die ik de laatste tijd heb mogen ontvangen kwam er vorige week een pakketje binnen die niet voor mij was. Het pakketje was namelijk voor Dundy (ons hondje.) Het was de Snuffelbox! Ben je benieuwd naar de Snuffelbox en wat Dundy van de Snuffelbox vind? Lees dan snel verder!

Voor dat we de Snuffelbox samen met Dundy gaan unboxen wil ik eerst even kort vertellen wat de Snuffelbox precies is. De Snuffelbox is hét ultieme verrassingspakket voor je hond. Het is een verrassingsbox met vijf of meer – zorgvuldig geteste – premium producten waar elke hond vrolijk van wordt. Denk aan leuke speeltjes, 100% natuurlijke snacks, verzorgingsproducten en de nieuwste gadgets. Je kunt ook kiezen voor graan- en glutenvrije boxen. Op alle boxen zit een kwispel-garantie: als je hond niet helemaal happy is ontvang je het aankoopbedrag terug. En wat ik persoonlijk ook echt een pluspunt vind aan de Snuffelbox is dat 10% van de winst per box naar organisaties gaat die zich inzetten voor het welzijn van honden!

SnuffelBoxlogodefalgemeen_0

Hoe het werkt:
– Je kiest de grootte van jouw hond (mini < 4 kg, klein 4 – 8 kg, middel 8 – 20 kg of groot > 20 kg)
– Je kiest hoe vaak je de Snuffelbox wenst te ontvangen (éénmalig, ieder kwartaal of maandelijks)
– Als extra optie kun je de Snuffelbox upgraden met een extra traktatie of speeltje
– En dan: Bestellen maar!

Goed! De Snuffelbox! In mijn ogen de perfecte naam voor de box want toen Dundy eenmaal in de gaten had dat de box voor haar was, was ze niet meer van de box af te krijgen. Maar voor dat Dundy de box open mocht maken wilde ik nog eerst even een foto maken van de verpakking van de box want de verpakking was erg leuk!

2 snuffelbox

Bij de box kreeg ik ook nog een leuk kaartje.

3 snuffelbox

Tijd om de Snuffelbox te overhandigen aan Dundy. Uitpakken maar!

5 snuffelbox

Een cadeautje? Van mijn baasje? Voor mij? Woef, leuk! Mijn staartje gaat nog harder kwispelen van het inpakpapier! Ik ben dol op cadeautjes uitpakken! Maar het is wel een hele klus hoor. Had ik maar net als mijn baasje van die handige handen! Maar met mijn pootjes en tanden kom ik al een heel eind!

6 snuffelbox

Hè hè, het papier is er af! Een Snuffelbox? Ik ben dol op snuffelen! Alleen nu moet de box natuurlijk nog open! Hmm.. Ik heb mijn baasje maar even om hulp gevraagd. Toen de box open ging kwamen er een aantal heerlijke geurtjes mijn neus in gevlogen. Ik ben héél benieuwd wat er in de box zit. Mijn staartje draait overuren!

7 snuffelbox

Hé! Weer zo’n leuk papiertje! Maar nu wil ik toch echt weten wat er onder dat papiertje zit hoor.

8 snuffelbox

WOW! Zoveel? Ik weet even niet waar ik moet kijken.. Laat ik eerst mijn neusje maar eens het werk doen!

9 snuffelbox

Inmiddels draait ook mijn neusje overuren! Wat ruikt het heerlijk in die box zeg!

10 snuffelbox

Laat ik ook eens van een afstandje in de box kijken, dan zie ik wat beter wat er allemaal in zit! Góh, wat een gaaf ding zeg! Zo’n Snuffelbox!

11 snuffelbox

Een dikke poot, knuffel en lik voor mijn baasje en voor team Snuffelbox! Ik ben super blij met de fantastische Snuffelbox. Maar nu kruip ik lekker even mijn mandje in want ik ben wel moe van het uitpakken en poseren voor de camera hoor! WOEF!

Omdat Dundy nu al een aardige tijd bij ons is weet ik precies hoe Dundy is en hoe ze over bepaalde dingen denkt. Daarom leek het mij leuk om een deel van dit artikel vanuit Dundy te schrijven. 

12 snuffelbox

De Snuffelbox, wat een feest! Ik merkte oprecht dat Dundy erg blij was met de box. Op de foto hierboven laat ik nog een keer zien wat er allemaal in de box zat.

In de box die Dundy en ik hebben ontvangen zaten maar liefst zes producten:
Beeztees – Nuddles dog toy (speeltje)
Antos – Lamspootje (kluif)
Antos – Hotdogs chicken & bacon (snack)
Antos – Chicken D’light vegetable (snack)
Antos – Honingneus (snack)
Beeztees – Dog fun (speeltje)

Ben jij nou net als Dundy en ik hélemaal weg van de Snuffelbox? Je kunt de box bestellen op ww.snuffelbox.nl.

Prijzen:

[]

Tot slot wil ik jullie nog even laten zien welk item Dundy’s favoriet is!


Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

6 comments so far.

6 reacties op “Snuffelbox unboxing samen met Dundy!”

 1. Jaimie schreef:

  Ziet er echt heel leuk uit! Ik denk dat ik zo’n box ook aan mijn hond ga geven 🙂

 2. shannblogt schreef:

  Dankjewel, wat leuk! Zeker doen, het is echt de moeite waard!

 3. Christina schreef:

  Wat een leuk idee.

 4. shannblogt schreef:

  Dat vind ik nou ook Christina!

 5. Melissa schreef:

  Dit is nog eens leuk!!! Je hebt er ook een geweldig leuk artikel van gemaakt.

 6. shannblogt schreef:

  Bedankt! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories