SLINGGRIP, Get a handle on the devices you love

23/10/15

4 slinggrip

De SlingGrip! De wattes? In mijn ogen een geweldige uitvinding waar ik graag meer over wil vertellen. Sommige van jullie zullen de SlingGrip misschien al wel kennen. Voor wie hem nog niet kent.. Je vind er alles over in dit artikel!

Het was de bedoeling dat ik dit artikel al véél eerder zou plaatsen maar ik heb een hele lange tijd op de doorzichtige hoesjes moeten wachten die ik speciaal voor de SlingGrip had besteld. Ondanks de vertraging van de hoesjes wilde ik als nog een artikel schrijven over de handige SlingGrip.

8 slinggrip

Maar wat is de SlingGrip nou precies? De SlingGrip zorgt voor een betere grip op je smartphone. De SlingGrip is gemaakt van hard plastic en heeft een plakrand. Met deze plakrand kun je de SlingGrip makkelijk op je smartphone of op een hoesje bevestigen. Zelf heb ik gekozen om de SlingGrip op een hoesje te plakken. Ook is de SlingGrip voorzien van een elastiek. Door het elastiek kan je één, twéé of drie vingers steken waarmee je je telefoon nog beter kunt ondersteunen.

5 slinggrip

De SlingGrip zorgt voor meer veiligheid, stabiliteit en flexibiliteit. Zo is het bedienen van je smartphone met één hand veiliger, het maken van foto’s, video’s en selfies een stuk makkelijker en de kans dat je jouw smartphone laat vallen wordt vele malen kleiner.

9 slinggrip

Naast alle voordelen die ik al genoemd heb is het ook nog eens ontzettend simpel om de SlingGrip op je smartphone te bevestigen,

0 slinggrip

De SlingGrip die ik heb is de Smile SlingGrip. De Smile SlingGrip is een idee van Serena, Larissa en Tara Verbon, die jullie allemaal wel kennen van BeautyLab.nl, KittehsCupcakes.nl en Travellab.nl. De Smile SlingGrip is verkrijgbaar in de kleuren roze, wit en zwart.

De Smile SlingGrip is verkrijgbaar op slinggrip.nl voor € 6,95. Wanneer je de Smile SlingGrip besteld krijg je daar een leuk kaartje van de Verbon zusjes bij.

7 slinggrip

De prijs van de originele SlingGrip is € 5,95. Naast de SlingGrip die ontworpen is voor smartphones is er ook een SlingGrip speciaal voor tablets. De prijs van deze SlingGrip is € 7,95.

TightOn, Bedankt voor de leuke samenwerking!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

6 comments so far.

6 reacties op “SLINGGRIP, Get a handle on the devices you love”

 1. Eva schreef:

  Super artikel! Ook een vet handig idee!

 2. shannonvw schreef:

  Dankjewel! Ja, handig hé?

 3. sabrina schreef:

  Ja die zijn super handig! Ik heb er ook via ebay. Leuk dat zij ze ook hebben gemaakt, ziet er echt leuk uit!

 4. shannonvw schreef:

  Ja handig hé? Bedankt voor je leuke reactie!

 5. Melissa schreef:

  Mooie uitvinding….super handig!!

 6. shannblogt schreef:

  Het is zeker een handige uitvinding! Bedankt voor je reactie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories