Silver & Classy

28/11/15

1 horlogeshop

Horlogeshop.nl is dé online winkel als het gaat om de mooiste horloges van de bekendste topmerken. In de webshop vind je een ruim aanbod horloges, veel informatie en de beste service. En het leukste is dat ik namens Horlogeshop.nl een ontzettend mooi horloge heb mogen ontvangen!

2 horlogeshop

Het aanbod van Horlogeshop.nl is echt énorm. Het was dus nog lastig om een keuze te maken. Maar na wat rondneuzen heb ik toch een keuze gemaakt. Ik heb gekozen voor een horloge van het merk Lorus.

3 horlogeshop

Om precies te zijn is het de Lorus RG845CX9. Het horloge is voorzien van een luxe verpakking. En ook door de webshop was het horloge zorgvuldig verpakt. Dat is altijd fijn. Aangezien ze bij de post in de meeste gevallen nogal ruig met pakketjes omgaan.

4 horlogeshop

Het Lorus RG845CX9 horloge beschikt over een aantal specificaties waarvan ik de belangrijkste in dit artikel zal vermelden. Mocht je interesse hebben in alle specificaties van het horloge dan kun je altijd nog even op de link naar het horloge klikken.

8 horlogeshop

Zoals jullie op de foto’s hebben kunnen zien is het horloge (volledig) zilverkleurig. Het horloge heeft een rekbare band waardoor hij over het algemeen bij de meeste mensen om hun pols zal passen. Helaas heb ik vrij dunne polsen en is het horloge mij iets te groot. Maar gelukkig is daar over nagedacht want je kunt het horloge makkelijk (zelf) kleiner maken.

5 horlogeshop

Het horloge is gemaakt van edelstaal en het glasplaatje van mineraal glas. De diameter van het uurwerk is 38 mm en de dikte van de kast 9 mm. Persoonlijk vind ik het belangrijk dat de kast van een horloge niet te dik is. Daar kan ik me echt aan storen. Een horloge met een dikke kast is over het algemeen zwaarder en dat vind ik niet prettig. Wat ik ook een pluspunt vind is dat dit horloge waterdicht is (3 ATM.) Als extra functie kun je op dit horloge ook nog de datum instellen. Handig!

6 horlogeshop

Ik ben erg enthousiast over het horloge. Ik vind hem echt prachtig! Ook over de service ben ik tevreden!

De prijs van het Lorus RG845CX9 horloge is € 45,95 (24 maanden garantie.)

Ben jij nou ook dol op modieuze merkhorloges? Dan raad ik je echt aan om eens een kijkje te nemen in de webshop van Horlogeshop. Want naast Lorus verkoopt Horlogeshop ook grote merken als Micheal Kors en Daniel Wellington.

7 horlogeshop

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

8 comments so far.

8 reacties op “Silver & Classy”

 1. Jaimie schreef:

  Mooie horloge! 🙂

 2. shannblogt schreef:

  Dat vind ik nou ook! Dankjewel Jaimie 🙂

 3. Emile schreef:

  Heel mooi horloge. Mooi door zijn eenvoud.

 4. shannblogt schreef:

  Dankjewel Emile!

 5. Eva schreef:

  Zo simpel maar zo mooi! Love it!

 6. shannblogt schreef:

  Ik vind hem ook ontzettend mooi! Dankjewel Eva!

 7. Leonie schreef:

  Wat een leuke blog! Mooi horloge

 8. shannblogt schreef:

  Ah dankjewel Leonie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories