Sieraden & Accessoires by Shizzie + Kortingscode (geldig t/m 27-07-15)

13/07/15

1 shizzie

Super leuke budget sieraden & accessoires vind je bij Shizzie.nl. Ik ontdekte deze webshop via Instagram en daar is een leuke samenwerking uit voortgekomen.

Over Shizzie:
Shizzie is een webshop die gestart is op 19 augustus 2013. In de webshop vind je sieraden, accessoires en binnenkort ook sjaals voor hele kleine prijsjes!

3 shizzie

Vorige week heb ik een super leuk pakketje van Shizzie mogen ontvangen. Ik mocht één item naar keuze uitkiezen in de webshop maar toen ik het pakketje openmaakte kwamen er twéé cadeautjes uit.

2 shizzie

Op één van de cadeautjes stond ook echt: ‘cadeautje!’ Ik was erg benieuwd en maakte dit kleine pakketje als eerst open.

5 shizzie

Super leuk en handig! Een oranje anti dust plug voor in je telefoon. Deze plug voorkomt stof in de ingang waar je normaal je oordopjes in steekt. Shizzie verkoopt deze anti dust plug in acht verschillende kleurtjes voor maar € 0,95. Je vind ze onder de categorie accessoires.

6 shizzie

Wat er in het andere cadeautje zat wist ik natuurlijk al. Dat was namelijk deze prachtige ketting die ik heb uitgekozen. Je vind hem in de webshop onder de categorie kettingen voor slechts € 2,45.

7 shizzie

Als jij gek bent op sieraden en accessoires neem dan zeker een kijkje op Shizzie.nl en maak gebruik van de kortingscode. Deze kortingscode hebben we aan onze samenwerking gekoppeld.
Met deze kortingscode krijg je maar liefst € 2,50 korting op iedere bestelling vanaf € 8,00.
Kortingscode: shannblogt
Geldig t/m maandag 27-07-2015

Bedankt voor de leuke samenwerking Shizzie!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

1 comments so far.

Eén reactie op “Sieraden & Accessoires by Shizzie + Kortingscode (geldig t/m 27-07-15)”

  1. […] de andere drie artikels die ik schreef over de webshop Shizzie? ↓ – Sieraden & Accessoires by Shizzie – Stripes & Diamonds – Subtiele kettinkjes voor een subtiel […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories