SHAPE THOSE BROWS! | MAX & MORE

20/01/19

Mijn wenkbrauwen staan van nature letterlijk alle kanten op behalve de goede. Herkenbaar? Dan heb ik vandaag een hele fijne, betaalbare tip voor jullie. Ik heb namelijk een wenkbrauwgel ontdekt die oprecht de moeite waard is om te proberen.

Voor wenkbrauwen die moeilijk in shape te krijgen zijn kan het vinden van een fijne wenkbrauwgel erg lastig zijn. Ik heb er persoonlijk al aardig wat geprobeerd maar er zijn er maar weinig die ik fijn vind. De wenkbrauwgel die ik op dit moment altijd gebruik is een transparante wenkbrauwgel van IsaDora. Deze wenkbrauwgel is verkrijgbaar bij Douglas en kost € 15,56. Niet héél goedkoop maar wel echt een toppertje. De wenkbrauwgel zelf is fantastisch evenals het borsteltje. Het borsteltje is klein wat het aanbrengen heel eenvoudig maakt. Ondanks dat deze wenkbrauwgel zonder twijfel mijn favoriet is blijf ik doorgaan met het proberen van andere merken en dan vooral budget merken. Zo heb ik de transparante wenkbrauwgel van Essence al een keer geprobeerd maar deze vond ik helaas niet fijn. De gel vond ik erg nat en niet stevig genoeg om mijn wenkbrauwen goed in model te krijgen. De wenkbrauwgel die ik onlangs ook probeerde en wat wel absoluut een aanrader is is de wenkbrauwgel van de Action. Deze wenkbrauwgel is van het merk Max&More en moet je zonder twijfel een keer geprobeerd hebben.

MAX&MORE WENKBRAUWGEL | € 0,99 
De Max&More wenkbrauwgel is verkrijgbaar in verschillende kleuren maar ook in een transparante variant. Persoonlijk gebruik ik altijd een transparante wenkbrauwgel. Om even heel eerlijk met jullie te zijn, ik had niet heel erg veel vertrouwen in deze wenkbrauwgel. Ik was er al op voorbereid dat de kans op een teleurstelling aanwezig was. Maar tot mijn grote verbazing is deze teleurstelling ver te zoeken. De wenkbrauwgel is in één woord FANTASTISCH!

De wenkbrauwgel is niet te dik maar ook zeker niet te dun, droogt snel en is sterk genoeg om mijn wilde wenkies te temmen. Daarnaast is de wenkbrauwgel ook nog eens héél betaalbaar. Het borsteltje is wel wat aan de grote kant maar als je altijd al een groot wenkbrauwborsteltje gebruikt is dit geen probleem natuurlijk. Omdat de wenkbrauwgel die ik gebruik een klein borsteltje heeft is het voor mij wel even wennen maar het is prima te doen. De verpakking van de wenkbrauwgel is simpel maar wel compact en handig in gebruik. Helemaal perfect als je het mij vraagt.

Wauw, wat een top product! En dat voor maar € 0,99. Good job Action! Dit product is zonder twijfel een aanrader. Mocht je binnenkort de Action induiken vergeet dan zeker géén kijkje te nemen op de beauty afdeling. Oh en een kleine maar fijne toevoeging aan dit artikel: Er zijn weer een aantal hele leuke nieuwe make-up producten binnen. Dus waar wacht je nog op?

Liefs, Shannon ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “SHAPE THOSE BROWS! | MAX & MORE”

 1. Evelien schreef:

  Wat een budgettopper zeg! Leuk om te lezen 🙂

 2. Emile schreef:

  Wat een goede budget tip. Deze ga ik echt uit proberen.

 3. Shannblogt schreef:

  Echt een budgettopper inderdaad! Bedankt voor je leuke reactie Evelien! 🙂

 4. Shannblogt schreef:

  Leuk om te horen Emile! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories