Shannblogt 3 jaar! & Colgate Natural Extracts

30/04/18

YAAAAAAASSS! Gisteren bestond mijn blog precies 3 jaar! And I’m proud of that! Natuurlijk wil ik jullie weer even bedanken voor de afgelopen 3 jaar maar ik wil jullie ook voorstellen aan de nieuwste tandpasta’s van Colgate. De Colgate Natural Extracts tandpasta’s.

SHANNBLOGT 3 JAAR!
Wauw wat ben ik trots op de afgelopen 3 jaar. Ik heb zoveel bereikt en het aantal volgers, bezoekers en paginaweergaven blijft maar stijgen. Evenals alle samenwerkingen. Mijn blog blijft maar groeien en dat is echt waanzinnig om te zien. Natuurlijk heb ik dit ook mede aan jullie te danken. Jullie bezoekjes aan mijn blog, jullie reacties en alle lieve complimenten die ik van jullie mag ontvangen. Zo bijzonder! Ik wordt inmiddels door mensen aangesproken die mij herkennen van mijn blog en dat is echt zo onwerkelijk maar tegelijkertijd zo leuk! Naast dat ik mijn volgers wil bedanken wil ik natuurlijk ook de bedrijven en PR bureaus waar ik mee samen mocht werken in de afgelopen 3 jaar bedanken. Iedere samenwerking of campagne zie ik als een nieuwe uitdaging. Ik vind het echt fantastisch. Nogmaals bedankt! Om jullie te bedanken en omdat ik de 1K Bloglovin volgers bereikt heb heb ik een grote winactie opgezet in samenwerking met Kneipp en Ziaja. Mochten jullie het leuk vinden om aan deze winactie mee te doen dan kunnen jullie dit nog doen tot en met vrijdag 4 mei – 18:00.

WINACTIE

WINACTIE! | 1K Bloglovin’ volgers

Colgate | Natural Extracts
Na een welverdiend bedankje aan jullie is het nu tijd om jullie voor te stellen aan de nieuwste tandpasta’s van Colgate. Ik ben groot fan van het merk Colgate (al jaren) dus toen ik het persbericht van de Natural Extracts tandpasta’s ontving werd ik enorm enthousiast. Ik wilde er graag meer over weten en ik denk dat het voor velen van jullie ook interessant kan zijn.

‘De nieuwe tandpasta’s van Colgate zijn geïnspireerd door de recepten en tradities uit de Aziatische geneeskunde. De vernieuwende en natuurlijke extracten zijn geselecteerd uit mineralen en zeldzame planten die zorgen voor een gezond en schoon gebit. De toevoeging van de natuurlijke extracten en de bijzondere smaken dragen bij aan een unieke poetservaring; een echt verwenmomentje voor jezelf!’

De 3 nieuwe tandpasta’s zijn: ultieme frisheid, stralende witheid en tandvleesverzorging. De tandpasta’s hebben alle 3 een inhoud van 75 ml en kosten € 3,99 per stuk.

Colgate – Ultieme frisheid
De ultieme frisheid tandpasta bevat citroenolie en aloë vera-extract. De tandpasta heeft een lichte citroen/mint smaak en geeft een verkwikkend, fris gevoel. Ik had verwacht dat de smaak van citroen en mint erg zou overheersen in deze tandpasta en dat ik daardoor de tandpasta misschien niet zo fijn zou vinden. Gelukkig is dat absoluut niet het geval. Ik vind de frisse combinatie van deze twee ingrediënten juist ontzettend lekker. Toppertje!

Colgate – Stralende witheid
De stralende witheid tandpasta bevat een basis van Aziatisch zeezout en zeewier extracten. Dit klinkt niet zo fris maar deze tandpasta heeft het tegendeel bewezen. De ingrediënten zorgen namelijk voor een heerlijk, zuiverend gevoel. De tandpasta heeft een frisse mint smaak en geeft hierdoor ook een verrassend gevoel van frisheid. Ik ben zelf groot fan van hele frisse tandpasta’s. Blij mee!Colgate – Tandvleesverzorging
De tandvleesverzorging tandpasta bevat extracten van lotusbloem en -blad. Deze tandpasta zorgt voor een rustgevend gevoel. Ook deze tandpasta heeft een zachte muntsmaak. Wederom lekker fris dus.

Ik ben enorm enthousiast over de nieuwe tandpasta’s van Colgate. Ze zijn erg betaalbaar en hebben fijne eigenschappen. Mijn favoriet van de 3 is stralende witheid. Puur omdat dit naar mijn idee de friste tandpasta is van de 3. I love it!

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen.

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

3 comments so far.

3 reacties op “Shannblogt 3 jaar! & Colgate Natural Extracts”

  1. Nina schreef:

    Van harte gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van je blog. Ik hoop nog vele jaren van je blog te kunnen genieten.

  2. Shannblogt schreef:

    Ah super bedankt voor je leuke reactie Nina! 🙂

  3. Ling Choi schreef:

    Gefeliciteerd! Ik vier graag met jou mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories