SHANNBLOGT 2 JAAR!

29/04/17

Wooohooo! Shannblogt.nl bestaat vandaag precies 2 jaar. Wat gaat de tijd toch snel. Ik kijk met heel veel liefde terug op alles wat ik nu toe heb bereikt en daarnaast kijk ik ook graag naar de toekomst. Mijn blog is een droom die werkelijkheid is geworden. Een droom die ik nooit op zal geven!

Mijn blog is in de afgelopen 2 jaar ontzettend gegroeid. Het aantal unieke bezoekers en paginaweergaven is verdubbeld. Net als het aantal samenwerkingen en daar ben ik trots op!

Alles wat ik in de afgelopen 2 jaar heb bereikt heb ik deels aan jullie te danken. De mensen die mij trouw op de voet volgen, de mensen die meedoen aan winacties, de mensen die lieve reacties achter laten op mijn blog, de mensen die mij volgen op social media en de merken, bedrijven en PR bureaus waar ik samen mee heb gewerkt. Bedankt!

Het 2 jarig bestaan van Shannblogt.nl moet natuurlijk wel gevierd worden en hoe kan dat nou beter dan met een winactie? Volgende week komt er een MEGA winactie online op mijn blog. STAY TUNED!

Veel liefs, Shannon

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

5 comments so far.

5 reacties op “SHANNBLOGT 2 JAAR!”

 1. Gefeliciteerd!

 2. Shannblogt schreef:

  Dankjewel Joyce!

 3. Emile schreef:

  Gefeliciteerd!!

 4. Sabrina schreef:

  Gefeliciteerd! Fijn dat het zo goed met je blog gaat, ik lees het ook graag hoewel ik eigenlijk nooit een reactie achterlaat. Op naar een 3!

 5. Shannblogt schreef:

  Dankjewel Emile en Sabrina. Leuk om te horen dat mijn blog bij je in de smaak valt Sabrina! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories