SHANNBLOGT 1 JAAR!

29/04/16

shannblogt1jaar

Ongelofelijk! Shannblogt bestaat 1 jaar! Ik ben echt mega trots op alles wat ik in dit jaar heb bereikt. Het gaat ontzettend lekker en ik ben nog lang niet van plan om te stoppen. Sterker nog.. dit is pas het begin!

Rond de 100 samenwerkingen met de leukste merken en bedrijven, over de 3000 Instagram volgers, 470 Bloglovin volgers, ontzettend veel lieve reacties van jullie en van mensen in mijn directe omgeving, een fanaccount op Instagram, een fanaccount op Twitter en zo kan ik nog wel even doorgaan. Bizar maar tegelijkertijd zo ontzettend leuk! Ik had nooit durven dromen dat het zo goed uit zou pakken.

Ik wil iedereen ontzettend bedanken! Alles wat ik in dit jaar bereikt heb, heb ik ook deels aan jullie te danken. Jullie zijn fantastisch!

Natuurlijk moeten we het 1 jarig bestaan van Shannblogt ook een beetje vieren. Daarom heb ik morgen een leuke verrassing voor jullie! Wat deze verrassing precies zal zijn laat ik jullie morgen weten via mijn blog maar ook via Instagram! Mocht je daar benieuwd naar zijn hou het dan zeker even in de gaten.

Veel liefs, Shannon

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

12 comments so far.

12 reacties op “SHANNBLOGT 1 JAAR!”

 1. Emile schreef:

  Van harte gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van je blog !!! Heb het afgelopen jaar genoten van je leuke/ mooie blogposts en mooie foto’s. Ook in het volgende jaar ga ik je weer volgen.

 2. sabrina schreef:

  Gefeliciteerd! Wat een mooie mijlpaal. En wat heb je al veel bereikt in die korte tijd!

 3. shannblogt schreef:

  Lief! Bedankt voor jullie reacties! 🙂

 4. Christy schreef:

  Gefeliciteerd!

 5. shannblogt schreef:

  Dankjewel! Bedankt voor je reactie..

 6. Tamara TS schreef:

  Van harte gefeliciteerd met je 1e Blogjaardag!
  Liefs,

 7. shannblogt schreef:

  Lieeef! Dankjewel 🙂

 8. Jaimie schreef:

  Gefeliciteerd, Shannon 😀 Op naar een volgend mooi jaar! ^^

 9. Leo-niet schreef:

  gefeliciteeeerd! wow al weer 1jaar bezig waar gaat de tijd toch heen!
  Op naar meer jaren! Liefs!..

 10. shannblogt schreef:

  Bedankt voor al jullie lieve reacties! 🙂

 11. Mariëlle schreef:

  Gefeliciteerd hihi!

 12. Shannblogt schreef:

  Lief.. Dankjewel! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories