Schwarzkopf Essence Ultime conditioner spray

07/07/15

1 schwarzkopf

Conditioner in een spray flacon, hoeft niet uitgespoeld te worden en werkt net zo goed als een normale conditioner. In dit artikel vertel ik alles over deze spray conditioner van Schwarzkopf.

Vorige week kocht ik de Essence Ultime conditioner spray bij Action. Ik betaalde slechts € 1,99 voor een fles van 200 ml (ook te koop bij bol.com voor € 4,99.)

Ik ben ontzettend gek op het gebruiken van conditioner sprays. Ik heb er ook al heel wat opgemaakt. Echter zijn niet alle conditioner sprays even goed helaas. Gelukkig is mijn ervaring met de spray conditioner van Schwarzkopf wel positief.

De conditioner spray van Schwarzkopf is bestemd voor mensen met droog en beschadigd haar. Droog haar heb ik niet echt maar beschadigd haar wel door het föhnen en stijlen van mijn haar. De conditioner spray van Schwarzkopf verzorgd, verstevigd, vult de structuur van de haar vezels aan, verminderd gespleten haar punten. maakt het haar beter door kam baar en ruikt ook nog eens ontzettend lekker. Wat ik prettig vind is dat je het gebruik van een gewone conditioner achter wegen kunt laten met deze spray. De conditioner spray breng je aan na het wassen van je haren op handdoek droog haar. Voor je hem aanbrengt moet je wel even goed schudden! Je hoeft deze spray niet uit te wassen en kunt hem dus lekker in laten trekken. Er zijn conditioner sprays waar mijn haar snel vet van wordt maar dat is bij deze spray niet het geval. Ik heb juist het gevoel dat mijn haar minder snel vet wordt. Fantastisch!

2 schwarzkopf

Ingrediënten:
Aqua, Cyclomethicone, Phenyl Trimelhicone, Hydrolyzed Pearl, Magnesium Chloride, Polyquaternium 16, Panthenol, Cocodimonium, Hydroxypropyl, Hydrolyzed Keratin, Maris Sal, Dimethiconol, Cetyl, Dimethicone, Lactic Acid, Parfum, Cetrimonium Chloride, Sodium Benzoate, Glycerin, Hexyl Cinnamal, Linaloal, Limonene, Benzyl Salicylate, Phenoxyethanol, Alpha Somethyl Lonone, Coumarin, Geraniol, Citronellol.

Ik ben enorm tevreden over de Essence Ultime conditioner spray van Schwarzkopf. De spray verzorgt mijn haar van de haarwortel tot aan de puntjes, maakt mijn haar zacht en laat het gezond aanvoelen.

Wat is jouw favoriete haar product?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

7 comments so far.

7 reacties op “Schwarzkopf Essence Ultime conditioner spray”

 1. eliza schreef:

  Goeie reden om even langs de action te duiken! Hihi

 2. shannblogt schreef:

  Haha even langs de Action kan nooit geen kwaad! Alleen is het niet altijd even goed voor je portemonnee 🙂

 3. gina schreef:

  Dit zocht ik en kom net bij de action vandaan

 4. shannblogt schreef:

  Het kan zo zijn dat het product al uit de schappen is bij de Action waar jij was. De spray gaat namelijk uit het assortiment!
  Maar misschien kun je eens bij de Etos of Kruidvat naar binnen lopen. Ik weet dat ze daar ook conditioner sprays van Schwarzkopf verkopen 🙂

 5. gina schreef:

  Ik heb daar al eens gekeken nog maar eens doen dan dankjewel!

 6. shannblogt schreef:

  Geen dank! Misschien kun je de op=op voordeelshop ook eens proberen 😄

 7. […] schreef ik al een artikel over de conditioner spray van Schwarzkopf waarin ik mijn enthousiasme omzette in woorden! Want wat een fijn product was dat zeg. Inmiddels […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories