SAY HELLO TO MY NEW NECKLACES! (+ KORTINGSCODE) | FINASTE

31/05/20

Oh yes, happy me! Ik heb weer een aantal prachtige sieraden ontvangen van één van mijn meest geliefde webshops: Finaste. Dit keer ben ik erg goed geslaagd in de categorie kettingen. Ik heb er 3 hele leuke gevonden die samen ook nog eens dé perfecte necklace party vormen. Kijk je mee?

Finaste is vaker op mijn blog verschenen. In iedere post stond een kort stukje over de webshop. Voor iedereen die dit stukje informatie over de webshop gemist heeft maar er wel nieuwsgierig naar is:

ABOUT FINASTE
Bij Finaste vind je de mooiste trend sieraden en accessoires om jouw outfits af te stijlen. Van minimalistische oorbellen tot statement kettingen en van fijne armbandjes tot fashion accessoires. Ook bestel je hier jouw gepersonaliseerde en speciaal voor jou gegraveerde sieraden. De kwaliteit is top en de prijs is fijn. Veel sieraden worden gemaakt in het eigen atelier in Nederland. Zo kan Finaste de kwaliteit hoog houden én jou een persoonlijke service bieden. Achter Finaste en haar grote zus DRKS staan founders Miriam en Filip samen met een getalenteerd team van ongeveer 20 jonge mensen. Finaste betekent in het Zweeds ‘de mooiste’. En de mooiste dat ben jij! Veel van ons mogen best eens wat vaker stilstaan bij onze innerlijke en uiterlijke schoonheid. Iedereen is mooi en mag er zijn! Bedenk eens hoé veel makkelijker jouw wereld zou zijn zonder jouw onzekerheden over je uiterlijk. Schoonheid zit van binnen én buiten. Daarom verpakken wij elk sieraad in een mooi sieradendoosje. Het doosje is natuurlijk mooi, maar de inhoud is nóg mooier! Je ontvangt jouw Finaste items altijd in stijl en je hebt meteen een doosje om jouw favoriete items voor altijd in te bewaren. Ook super leuk om cadeau te geven!

Finaste is dus echt een webshop met een bijzonder verhaal. Daar kan ik intens van genieten.

Goed, ik zal jullie niet langer in spanning houden. Het is tijd om jullie mijn 3 nieuwe kettinkjes te laten zien. Ik heb nog even getwijfeld om voor gouden kettingen te kiezen omdat ik stiekem toch ook wel erg benieuwd ben hoe goud mij staat. Maar uiteindelijk heb ik toch weer veilig voor zilver gekozen. Misschien komt de switch van zilver naar goud ooit nog. Maar nu dus nog even niet.

SCHAKELKETTING ZILVER | € 19,90
(verkrijgbaar in zilver en goud)
Laten we beginnen met het kettinkje die ik het kortst (in lengte) om mijn nek draag. Dit kettinkje vind ik op zijn mooist wanneer je hem kort draagt en combineert met andere, wat subtielere kettingen. Het soort schakel van deze ketting is op dit moment erg populair. Je ziet dit soort schakels niet alleen terug in kettingen maar ook in armbanden, enkelbandjes en zelfs bij oorbellen heb ik ze al gespot.

FINASTE KETTING | € 14,95 € 19,95
(verkrijgbaar in zilver en goud)
Deze ketting heeft binnen no-time mijn hart gestolen. Het kettinkje zelf is vrij subtiel maar door de letters die samen de naam van de webshop vormen is dit toch echt wel een eye-catcher. Ik ben helemaal verliefd op deze! Daarnaast vind ik finaste ook gewoon een mooi woord. Mocht je het stukje ‘about Finaste’ over hebben geslagen, Finaste is Zweeds voor de mooiste. Ik ben super blij met dit kettinkje. Hij is ook erg leuk in combinatie met de vorige.

FIJNE KETTING F SCHELPJE | € 19,95
(verkrijgbaar in zilver en goud)
Hoe lief is dit subtiele kettinkje? Doordat dit kettinkje zo subtiel is, is het de perfecte match voor bij mijn necklace party. Hij past letterlijk overal bij. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om dit kettinkje alleen te dragen. Persoonlijk vind ik hem daar iets te subtiel voor. Het schelpje geeft het kettinkje een zomerse twist, wat ik erg leuk vind!

Nu ben ik wel benieuwd, welke van de 3 vinden jullie het leukst? En zit jij in team zilver of juist team goud? Laat het weten in de reacties. Ik vind dat namelijk erg leuk om terug te lezen. Kende jullie de webshop Finaste eigenlijk al?

KORTINGSCODE:
Hebben jullie nu ook zin gekregen om lekker online te shoppen bij Finaste? Met de code SHANNON15 krijg 15% korting op je gehele bestelling. De kortingscode is geldig t/m eind juni 2020. Have fun shopping girls!

Bedankt voor het lezen! Liefs, Shannon
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories