Say hello to Bioré & Bye bye to dirt!

04/11/17

De beauty expert uit de US die zich volledig richt op verstopte poriën – de oorzaak van veel huidproblemen. Het merk dat sinds 2017 ook erg populair is in Nederland. Ik heb het over het fantastische merk Bioré.

Wat doen de producten van Bioré en waar staan de producten bekend om? 
De producten van Bioré met houtskool en zuiverings-soda, bestrijden effectief hardnekkige mee-eters, vuil en vet die de poriën verstoppen. De porie strips, cleansers en scrubs reinigen tot diep in de poriën en bestrijden onzuiverheden bij de kern.

In februari dit jaar heb ik mijn allereerste Bioré product geprobeerd. Dit was destijds een diep reinigende poriënstrip. Sinds die tijd ben ik helemaal weg van het merk.

Een tijdje terug heb ik 4 producten van Bioré ontvangen: Een zelf verwarmend 1-minuut masker, een porie verkleinde scrub met houtskool, een porie cleanser met zuiverings-soda en een cleansing poeder scrub met zuiverings-soda. Deze producten waren alle 4 nieuw voor mij. Vandaag deel ik mijn eerste indruk van de producten met jullie.

Bioré – Zelf verwarmend 1-minuut masker | € 7,99
Dit zelfverwarmend masker met natuurlijke houtskool verwarmt de huid waardoor de poriën worden geopend en het talg smelt. De warmte zorgt ervoor dat vuil, vet en alle onzuiverheden worden verwijderd. Na ongeveer 1 minuut koelt het masker geleidelijk af. Het resultaat? Een zijde zachte, gladde huid! Heerlijk.

Hoe gebruik je het masker? 
– Maak je gezicht nat en laat het ook nat. Het masker wordt namelijk geactiveerd door water.
– Breng het masker aan met droge handen. Verdeel het masker goed over het gezicht. Je kunt eventueel een klein beetje water toevoegen om het masker makkelijker over het gezicht te verdelen.
– Masseer het masker in de huid. Door het masseren wordt het masker warm. Wil je het masker wat dikker aanbrengen of juist wat warmer laten worden? Dit kan door wat extra water toe te voegen. Het masker wordt niet hard.
– Na 1 minuut kun je het maskers afspoelen.

Bioré – Porie verkleinde scrub met houtskool | € 10,99
Deze scrub bevat zuiverende micro-kristallen. De scrub dringt diep door in de huid en verwijdert al het vuil en vet die de poriën verstoppen. Ook deze scrub bevat natuurlijke houtskool. Natuurlijke houtskool heeft een zuiverende werking. Deze scrub wordt geactiveerd door water. Het resultaat is na het scrubben direct zichtbaar. Je huid ziet er gladder uit, de poriën zijn grondig gereinigd en zijn wat kleiner waardoor ze minder opvallen.

Hoe gebruik je de scrub?
– Maak je handen en gezicht nat met warm water.
– Gebruik 1 pompje en laat de scrub rijk schuimen.
– Masseer de scrub zacht over het gezicht.
– Spoel de scrub na gebruik meteen goed af.
Gebruik dit masker 2-3 per week om het beste resultaat te behalen.

Bioré – Porie cleanser met zuiverings-soda | € 8,99
Deze porie cleanser bevat baking soda. Baking soda staat vooral bekend om de diep reinigende en scrubbende werking. Net als alle andere producten van Bioré reinigt deze cleanser ook tot diep in de poriën om vuil, vet en porie-verstoppende onzuiverheden te verwijderen. De cleanser reinigt en scrubt de huid op een hele milde maar toch effectieve wijze met als resultaat een intens schone huid zonder dat daarbij de huidbarrière aangetast is en de droge delen uitgedroogd zijn. Toppertje!

Hoe gebruik je de cleanser?
– Maak je gezicht nat.
– Pomp wat van cleanser in je handen en laat het schuimen.
– Masseer het over je hele gezicht.
– Spoel het gezicht schoon met water.

Bioré – Cleansing poeder scrub met zuiverings-soda | € 10,99
Ook de cleansing poeder scrub bevat zuiverings-soda. De cleansing poeder scrub reinigt de poriën 2,5 keer beter dan een standaard cleanser. Deze cleansing poeder scrub wordt geactiveerd met water in je handpalm. Geniet van het heerlijke gevoel terwijl de dode huidcellen op een milde wijze worden verwijderd door het zuiverings-soda poeder dat snel oplost.

Hoe gebruik je de cleansing poeder scrub?
– Maak je gezicht vochtig met water.
– Strooi wat van het product in de handen.
– Activeer de poeder scrub met water.
– Masseer de substantie over het gezicht.
– Spoel het gezicht schoon met water.

Voordat ik de producten ging proberen had ik al verwacht dat ik enthousiast zou zijn. Waarschijnlijk omdat mijn eerste ervaring met een Bioré product ook al positief was. En raad eens? Mijn verwachting is uitgekomen. Ik was het meest benieuwd naar de poeder scrub omdat ik nog nooit eerder een poeder scrub geprobeerd heb. Het was wel even wennen zo’n poeder scrub maar ik vind het erg fijn in gebruik net als alle andere producten. Ik kan géén favoriet product kiezen omdat de producten stuk voor stuk een fantastische werking hebben. Hello Bioré, bye bye dirt!

De producten van Bioré zijn verkrijgbaar bij geselecteerde drogisterijen zoals Kruidvat en Etos.

Bedankt voor het lezen!
Volg je mij eigenlijk al op social media & Bloglovin?

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

4 comments so far.

4 reacties op “Say hello to Bioré & Bye bye to dirt!”

 1. Talitha schreef:

  Oh man, ik zie Shay Mitchell dit merk altijd promoten en zij heeft FLAWLESS skin dus stiekem hoop ik dan dat het door Bioré komt, maar ik heb toch vaak hardnekkige twijfels bij dat soort partnerships. Maarrrrr je review klinkt echt heel goed, dus ik ga het toch maar eens een kans geven denk ik! Zijn de producten wel geschikt voor een gevoelige huid? Van standaard maskertjes van bijvoorbeeld HEMA gaat mijn huid altijd onwijs branderig aanvoelen namelijk…

 2. Shannblogt schreef:

  Wanneer ik niet enthousiast ben over bepaalde producten dan laat ik dat ten alle tijden weten! Ik ben enorm te spreken over de producten en ik denk op basis van de ingrediënten dat de producten ook zeker geschikt zijn voor de gevoelige huid. So give it a try girl!

 3. Mevrouw Marloes schreef:

  Dit is de eerste keer dat ik een review lees over zo’n masker dat wél echt het vuil verwijdert, hahah! Ben gewoon een beetje verbaasd en ook heel nieuwsgierig!

 4. Shannblogt schreef:

  Wat een leuke reactie Marloes! Ik zou zeggen probeer het lekker een keertje uit. Het is absoluut de moeite waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 24 | DUTCH | INFLUENCER | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories