Sans Soucis – Hand cream light

24/06/17

Speciaal voor de warme, droge zomer ontwikkelde Sans Soucis een fijne handcrème met een lichte formule. Een handcrème met een volle, rijke formule kan namelijk al snel voor vette of zweterige handen zorgen tijdens warme zomerdagen. Deze week heb ik de handcrème uitgeprobeerd en vandaag laat ik jullie weten wat ik er van vind.

De Sans Soucis handcrème met lichte textuur voedt de handen zonder daarbij een vettig laagje achter te laten. De formule is licht en luchtig wat ontzettend fijn smeert. De handcrème trekt erg snel in, beschermt je handen tegen uitdrogen en maakt ze zijdezacht. Super fijne eigenschappen waar mijn handen zicht- en voelbaar blij mee zijn. Naast alle positieve punten die ik al benoemd heb beschikt deze handcrème ook nog eens over een zachte, zomerse geur. I love it!

De Sans Soucis hand cream light bevat onder andere aloë vera en D-panthenol. Aloë vera staat vooral bekend om de verzachtende werking. Het is een ingrediënt dat de huid glad en soepel maakt zonder daarbij een vettig laagje achter te laten. D-panthenol staat bekend om de herstellende werking op irritaties en roodheden. Daarnaast helpt D-panthenol de cel vernieuwing te stimuleren.

Ingrediënten

Deze handcrème is echt een topper. Het is voor mij een absolute musthave. Daarnaast zit de handcrème verpakt in een leuk jasje en heeft de tube een handig meeneem formaat met een inhoud van 75 ml.

De Sans Soucis hand cream light is verkrijgbaar in de Sans Soucis webshop voor € 9,50 (75 ml.)

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “Sans Soucis – Hand cream light”

  1. Amy schreef:

    Dit lijkt me echt een fijne handcrème, zeker met al die verzorgende ingrediënten!

  2. Shannblogt schreef:

    Dat is het ook Amy. Het is echt een fijne handcrème! Bedankt voor je leuke reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories