Sally Hansen | Streetstyle Collection

21/01/18

Sally Hansen introduceert 3 nieuwe, rijke tinten van Sally Hansen Complete Salon Manicure™. De Streetstyle Collection. Deze collectie bestaat uit 3 prachtige tinten die ik jullie niet wil onthouden. In dit artikel lees je er alles over.

Het is echt maar zelden zo dat ik alle kleuren uit een nieuwe nagellak collectie mooi vind. In de Streetstyle Collection van Sally Hansen vind ik elke kleur prachtig.

Sally Hansen – Streetstyle Collection:

– #372 Know-the-Espa-Drille
Know-the-Espa-Drille is een romige grijstint. Dit is een echte ‘Shannon’ kleur. Ik hou van dit soort tinten. Vooral omdat ze zo draagbaar zijn en bij iedere outfit passen. I love it!

– #206 One in a Melon
One in a Melon is een lichte koraaltint. Deze kleur vind ik heel mooi voor het voorjaar en de zomer. Het is een frisse, wat opvallendere kleur die gezien mag worden. Heel mooi!

– #586 Moss Definitely
Moss Definitely vind ik een hele unieke kleur. Het is een zachte, moerasgroene kleur. Ik vind dit kleurtje echt prachtig!

De Complete Salon Manicure lakken van Sally Hansen zijn all-in-one lakken. Ze beschikken over een keratine-formule met maar liefst 7 voordelen: Base coat, top coat, glanzende gel finish, krachtbehandeling, groeibehandeling, prachtige salonkleur en tot 10 dagen chipvrij. Daarnaast hebben de lakken van Sally Hansen’s Complete Salon Manicure een brede contour brush die de nagellak eenvoudig, glad en zonder strepen aanbrengt.

Het voordeel dat de nagellak tot 10 dagen chipvrij is moet ik nog even afwachten. Maar ik ben sterk van mening dat dit enorm bepaald wordt door wat je op een dag doet. Wanneer ik gewoon thuis blijf is het bijvoorbeeld wel mogelijk om mijn nagels 10 dagen chipvrij te houden. Maar zodra ik ga werken haalt de nagellak waarschijnlijk de 10 dagen niet. Dit lukt géén enkele andere nagellak namelijk. Maar zoals ik al aangaf is dit mijn mening en heb ik het nog niet geprobeerd. Dus ik ben héél benieuwd! Wat ik heel fijn vind aan de nagellak is het brede kwastje. Het kwastje lakt enorm prettig en dat vind ik echt top. Daarnaast is de dekking ook echt heel goed en is de kleur heel intens. Ik ben héél tevreden!

De Sally Hansen Complete Salon Manicure Streetstyle Collection is verkrijgbaar vanaf eind januari 2018 en zal in de hotspot staan bij de geautoriseerde Sally Hansen verkooppunten. De adviesverkoopprijs is € 9,99 (per stuk.)

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen.

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

7 comments so far.

7 reacties op “Sally Hansen | Streetstyle Collection”

 1. Shannblogt schreef:

  Ik ben het helemaal met je eens Esra! Bedankt voor je reactie!

 2. Yara schreef:

  Dat zien er prachtige kleuren uit!
  Liefs,
  Yara

 3. Vooral de eerste kleur vind ik erg mooi! Ik houd wel van neutrale kleurtjes.

 4. Shannblogt schreef:

  Ah bedankt voor jullie lieve reacties! 🙂

 5. Eveline Fleur schreef:

  Wat een snoepjes! De nagellak van Sally Hansen vind ik zelf erg fijn. <3

 6. Shannblogt schreef:

  Ja, mooie kleurtjes hé! Vind ze ook erg fijn! Bedankt voor je leuke reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 24 | DUTCH | INFLUENCER | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories