Sally Hansen – Bohemian Chromes collection

14/04/18

YAASSS! Sally Hansen lanceert een nieuwe collectie. De Bohemian  Chromes collection. Een collectie die bestaat uit 4 luxueuze, intense tinten gemengd met voedende arganolie. Van de 4 tinten heb ik er 2 mogen ontvangen. Zijn ze de moeite waard? Je leest het in dit artikel.

Natúúrlijk zijn ze de moeite waard. Dat vind ik van alle Sally Hansen nagellakken.

De Sally Hansen Bohemian Chromes collection is een pure verwennerij voor je nagels. De nieuwe lakken verrijkt met argan olie maken je nagels binnen no-time weer gezond door de nagels te voeden en te hydrateren. Bij deze nagellak kun je een basecoat achterwege laten. Zo kan de arganolie namelijk direct op de nagel inwerken.

De Bohemian Chromes collection:
– #372 Wine Therapy:
Wine Therapy is een prachtige, wijnkleur met een romige finish.
– #194 Burnished Bronze: Burnished Bronze is een tint met een brons-koperkleurige glitter.
– #142 In My Element: In My Element is een stoere metallic grijze kleur.
– #112 Namas Grey: Namas Grey is een romige, lichtgrijze tint.

De 2 kleuren die ik heb ontvangen zijn #194 Burnished Bronze en #112 Namas Grey. Ik vind de kleuren allebei prachtig. Helemaal mijn smaak ook.


Namas Grey is erg een erg draagbare kleur. Echt een Shannon kleurtje!

Burnished Bronze is wat opvallender. Heel erg blij mee!

De nieuwe tinten hebben een parelmoeren- of romige finish en zijn geïnspireerd op de kleuren die vrijkomen bij het lezen van aura’s en chakra’s (aldus Sally Hansen.) De lakjes hebben een fijn, breed kwastje waardoor je de nagellak erg makkelijk aan kunt brengen. De nieuwe tinten hebben een stralende, glanzende finish en blijven tot wel 10 dagen zitten zonder te chippen of te vervagen. Tenminste dat is wat er beloofd wordt. Ik moet eerlijk toegeven dat dit bij mij eigenlijk nooit het geval is. Ik denk ook dat dit alleen haalbaar is wanneer je 10 dagen niks doet of extreem voorzichtig bent met je nagels. Maar bij mij begint een nagellak al te chippen bij de meest simpele dingen (het nemen van een douche bijvoorbeeld.) Maar ik vind dat chippen niet zo’n ramp hoor. Gewoon even opnieuw lakken en je nagels zijn weer prachtig!

TIP: Als kers op de taart kun je je manicure eventueel afwerken met de Color Therapy topcoat en nagelriemolie. Beide bevatten hetzelfde arganoliecomplex als de nagellak. De topcoat geeft de nagels een ultra glanzende finish en een duurzame afwerking. De nagelriemolie laat je nagelriemen stralen door ze er voor gezond uit te laten zien.

De Sally Hansen Bohemian Chromes collection is verkrijgbaar bij de erkende Sally Hansen verkooppunten. Adviesverkoopprijs: € 10,99.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen.

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “Sally Hansen – Bohemian Chromes collection”

  1. Yara schreef:

    Ooh wat een prachtige collectie met mooie kleurtjes!
    Liefs,
    Yara

  2. Teddy schreef:

    Mooie kleurtjes zijn het zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 24 | DUTCH | INFLUENCER | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories