Salcura Bioskin producten

17/06/18

Deze week werd ik voorgesteld aan het huidverzorgingsmerk Salcura. Ik kreeg 2 producten toegestuurd en een proefmonstertje. Toen ik wat research deed naar de producten kwam ik veel positieve, veelbelovende reviews tegen waardoor ik erg nieuwsgierig werd naar de producten.

Salcura Bioskin Dermaspray | € 19,99 (100 ml) – € 38,99 (250 ml)
Als ik een gokje mag doen denk ik dat dit wel één van de populairste producten is van Salcura. Wanneer je gaat zoeken naar het merk Salcura zie en lees je vooral erg veel over dit product. Natuurlijk is dat niet zonder rede. Het is niet voor niets een bestseller.

De Salcura Bioskin Dermaspray is een uniek product speciaal ontwikkeld voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar met een zeer droge, jeukende huid. De spray bevat geen schadelijke of irriterende ingrediënten, waardoor de spray zeer geschikt is voor iedereen met een overgevoelige en droge huid of iedereen die last heeft van ergere huidaandoeningen, zoals eczeem, psoriasis, dermatitis, rosacea.

De spray helpt een natuurlijke barrière te vormen, zodat de huid beter gehydrateerd blijft en verschijnselen van een droge huid zullen afnemen. De substantie trekt diep in de huid, zodat de huidcellen in een vroeg stadium van de levenscyclus worden bereikt en diep worden gevoed. De huidcellen zullen gezonder aan de oppervlakte verschijnen, waardoor de huid er beter uit zal zien en symptomen zullen afnemen.

Hoe te gebruiken?
– Gebruik de spray 3 à 4 keer per dag op de plekken waar de huid geïrriteerd is.
– Zodra de symptomen minder worden kun je het gebruik van de spray verminderen.
– Blijf de spray gebruiken. Ook als de huid volledig gekalmeerd is en de klachten nagenoeg zijn verdwenen. Door de spray regelmatig te gebruiken (aantal keer per week), blijft de huid voorzien van de benodigde mineralen en vitaminen en houd je de huidproblemen onder controle.

TIP: Bij ergere gevallen van huidaandoeningen wordt er aangeraden de spray in combinatie te gebruiken met Bioskin Zeoderm. Gebruik eerst de spray en laat deze vervolgens goed in de huid trekken voordat je Zeoderm gaat aanbrengen. Zeoderm biedt verdere hydratatie en bescherming aan de huid.

Salcura Bioskin Zeoderm | € 14,99 (50 ml) – € 27,99 (150 ml)
Van dit product mocht ik een proefmonstertje ontvangen. Ook over dit product zijn bijna alleen maar positieve reviews te vinden.

Bioskin Zeoderm is speciaal ontwikkeld voor de huid die extra verzorging en aandacht nodig heeft. Voor iedereen met een extreem droge, geïrriteerde of zeer gevoelige huid biedt Zeoderm de uitkomst. Ook voor mensen die last hebben van huidaandoeningen als eczeem, psoriasis, dermatitis, netelroos is Zeoderm zeer geschikt. Zeoderm is voor 99% natuurlijk en bevat geen steroïden of andere harde chemicaliën die de gevoelige huid verder irriteren.

Anders dan crèmes met steroïden, kan Zeoderm zo vaak worden toegepast als wenselijk is, zelfs op het gezicht. Bioskin Zeoderm bevat onder andere lijnzaad om de roodheid en ontsteking te reduceren en bernagie om de huid diepte hydrateren. Zeoderm ontleent haar naam aan en het vulkanische kleimineraal Zeoliet, een uniek mineraal dat de huid helpt te herstellen door mogelijke schadelijke stoffen aan de huid te onttrekken. Zeoderm is een multi-functionele diep hydraterende en verkoelende crème, die gebruikt kan worden op de droge, beschadigde huid over het gehele lichaam.

Hoe te gebruiken?
– Gebruik dit product 3 à 4 keer per dag op de plekken waar de huid geïrriteerd is.
– Zodra de symptomen minder worden kun je het gebruik van het product verminderen.
– Blijf Zeoderm gebruiken. Ook als de huid volledig gekalmeerd is en de klachten nagenoeg zijn verdwenen. Door het product regelmatig te gebruiken (aantal keer per week), blijft de huid voorzien van de benodigde mineralen en vitaminen en houd je de huidproblemen onder controle.
– Zeoderm is geschikt om te gebruiken op het gezicht en rond de ogen. Het kan zijn dat direct na het opbrengen van het product een lichte tinteling voelbaar is, maar dit gevoel zou snel moeten verdwijnen.

Zeoderm werkt het best in combinatie met de Bioskin DermaSpray voor het lichaam of het DermaSerum voor het gezicht. Zeoderm wordt direct NA deze producten aangebracht.

Salcura Bioskin Body Wash | € 14,86 (200 ml)
Salcura Bioskin Body Wash is een natuurlijk product dat de droge, jeukende en gevoelige huid reinigt op een milde wijze. De voedingsstoffen-rijke formulering voed de huid optimaal en maakt de huid weer zacht en soepel. Wanneer je last hebt van een droge huid is het belangrijk om een product te gebruiken dat zorgt voor voldoende hydratatie. Dit product heeft het allemaal. Wat goed is om te weten is dat dit product geschikt is voor de huid die gevoelig is voor eczeem, psoriasis en dermatitis.

Hoe te gebruiken?
– Last van een droge huid? Zorg er dan voor dat je doucht met lauw water. Te warm water kan de huid namelijk nog verder uitdrogen.
– Breng de body wash aan op een vochtige huid.
– Gebruik dit product in combinatie met andere Bioskin-producten voor maximale resultaten.

HAPPY SKIN? HAPPY ME!
Wow! Wat ben ik blij dat ik deze producten heb mogen ontvangen. Ik ben MEGA enthousiast. Ik had al veel positieve recensies gelezen toen ik wat research deed maar ik moet dit toch altijd eerst zelf ervaren voordat ik deze recensies wil geloven. Ik ben heel tevreden over de producten. Het warme weer zorgt er soms voor dat mijn benen wat ruw en droog aanvoelen. Met de Salcura Bioskin producten is dat verleden tijd. Ik ben heel blij dat ik met deze producten in huis de zomer tegemoet ga.

Verkrijgbaarheid: 
Salcura biedt een brede range aan producten, allen vrij van paraffine, steroïden, parabenen, SLS, hormonen en parfum. De producten zijn onder andere verkrijgbaar bij Holland & Barrett en via www.salcura.nl.

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “Salcura Bioskin producten”

  1. Iris schreef:

    Heb de producten ook in huis! Voor mij wel echt met als doel om psoriasis en eczeem te verminderen. Ben benieuwd!!

  2. Shannblogt schreef:

    Wat goed! Ik weet zeker dat je net zo enthousiast bent als ik na het gebruik van de producten ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories