s.Oliver’s Soulmate

17/11/15

1 s oliver

Een tijdje terug ben ik naar Duitsland geweest. Uiteraard ben ik ook even de DM in gedoken en ben ik niet met lege handen naar buiten gekomen. Ik nam een aantal leuke producten mee waaronder een heerlijke eau de parfum!

3 s oliver

In Duitsland zijn in veel winkels producten goedkoper dan in Nederland zo ook bij de DM. Voor de mensen die niet weten wat de DM is.. De DM is een drogisterij die je een beetje kunt vergelijken met het Kruidvat. Alleen zijn de meeste producten goedkoper!

Producten die ik vaak bij de DM koop zijn: Balea en Treacle Moon douchegels, Batiste of Aussie droogshampoo’s, make-up, make-up doekjes en laatst nam ik ook een eau de parfum mee terug naar Nederland.

2 s oliver

De eau parfum die ik kocht was SOULMATE van s.Oliver. Nooit eerder heb ik een parfum gehad van het merk s.Oliver. Maar ooit moet de eerste keer zijn. Het eerste geurtje wat ik uit het schap pakte was ook van s.Oliver en dat was OUTSTANDING. De geur van dit parfum had me zo verrast dat ik ook de andere geurtjes van s.Oliver wilde ruiken. Toen pakte ik SOULMATE en ik was meteen verkocht. De geur van SOULMATE vond ik nog lekkerder als die van OUTSTANDING. Maar wellicht neem ik de volgende keer OUTSTANDING mee!

4 s oliver

S.Oliver’s SOULMATE is een modern parfum dat vrouwelijkheid uitstraalt. De geur opent fris en fruitig met mandarijn en rode bessen. Het hart van het parfum bestaat uit een bloemig boeket van fresia, heliotroop en pioenroos. De basis is warm en licht sensueel met noten van witte muskus, tonkaboon en katoen.

Ingrediënten: 
0 s oliver

Ik ben dol op frisse, fruitige geuren en daarom ook erg enthousiast over s.Oliver’s SOULMATE.

S.Oliver’s SOULMATE (eDp) kocht ik voor slechts € 14,95 (30 ml.)

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

2 comments so far.

2 reacties op “s.Oliver’s Soulmate”

  1. Eva schreef:

    Mooie flacon, jammer dat we geen geurmobielen of iets van dat hadden ben erg benieuwd naar de geur ☺️

  2. shannblogt schreef:

    Haha dat is inderdaad erg jammer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories