ROSEFIELD THE MERCER WHITE ROSE GOLD

05/11/16

2-rosefield

Vorige week werd ik ontzettend blij toen mijn pakketje van Brandfield binnen kwam. Naast dat het pakketje er ontzettend leuk uit zag werd ik nog enthousiaster van de inhoud. In het pakketje zat namelijk een prachtig horloge van het merk Rosefield. Ik vertel jullie graag meer over mijn nieuwe aanwinst.

0-rosefield

05-rosefield

Mijn complimenten voor de geweldige inpakservice van Brandfield. Hoe leuk is het om zo’n pakketje binnen te krijgen? 

Toen ik het merk Rosefield ontdekte was het direct liefde op het eerste gezicht. Ik werd opslag verliefd op het Rosefield The Mercer (white, rose gold) horloge. Het is een pracht exemplaar!

5-rosefield

ROSEFIELD THE MERCER (WHITE, ROSE GOLD) – € 89
Het Rosefield The Mercer horloge wat ik heb ontvangen van Brandfield is rosé goud van kleur en heeft een witte wijzerplaat (dit horloge is ook verkrijgbaar in andere kleuren.) Deze kleurencombinatie zorgt ervoor dat je het horloge makkelijk kunt combineren bij allerlei outfits. Daarnaast kun je dit horloge zowel chique als stoer dragen.

Het horloge heeft een horlogeband die gemaakt is van RVS. De horlogeband is 18 mm breed en 240 mm lang. De kast van het horloge heeft een diameter van 38 mm en is 8 mm dik. Persoonlijk vind ik de afmetingen van dit horloge perfect. Ik hou niet van een kleine kast, 38 mm is voor mij perfect. Daarnaast is de lengte van de horlogeband ook prima.

4-rosefield

Aan de horlogeband zit de sluiting van het horloge vast. De sluiting van het horloge kun je makkelijk zelf verstellen. Ik had binnen no-time een passend horloge. Ook dit vind ik een groot pluspunt. Soms ben je namelijk zo lang bezig om een horloge op maat te maken. Bij het horloge krijg je ook een handig informatie boekje waar je precies in kunt zien hoe je het horloge kunt verstellen. Ook is in dit boekje te zien hoe je het horloge moet sluiten. Deze informatie vond ik ook niet geheel overbodig aangezien ik echt even moest wennen aan de sluiting van dit horloge. Naast dat het horloge er prachtig uit ziet vind ik het horloge ook nog eens erg betaalbaar. Rosefield is echt een fantastisch merk. I’m totally in love!

75-rosefield

65-rosefield

Het Rosefield The Mercer (white, rose gold) horloge is onder andere verkrijgbaar bij Brandfield. Brandfield verkoopt naast Rosefield horloges ook: Paul Hewitt horlogesKapten & Son horloges, Daniel Wellington horloges, Michael Kors horloges, Marc Jacobs horloges en nog veel meer bekende merken. Neem zeker even een kijkje in de webshop van Brandfield als je net als ik helemaal weg bent van horloges.

35-rosefield

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al via Bloglovin? Zeker even doen!

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

8 comments so far.

8 reacties op “ROSEFIELD THE MERCER WHITE ROSE GOLD”

 1. Emile schreef:

  WOWWW…..wat een supermooi horloge en het is inderdaad ook heel mooi verpakt..prachtig! Een heel mooi artikel en hele mooie foto’s.

 2. Kim schreef:

  Wat een prachtig horloge!

 3. Echt een prachtig horloge, ik hou van roségoud!

 4. Shannblogt schreef:

  Bedankt voor jullie lieve reacties!

 5. Jaimie schreef:

  Hele mooie horloge! Geniet er van 😀

 6. Eva schreef:

  wat een prachtige horloge, ik ben er echt verliefd op!!

 7. Carola schreef:

  Wauw, wat een prachtige horloge!

 8. Leo-niet schreef:

  Weer een mooie blogpost shann!
  Het horloge is een heel mooi accessoire!

  liefs, Leo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories