ROSE WATER JELLY CLEANSER & FACIAL TONER | ACTION

10/02/19

Hi Action fans, are you there? Kort geleden kocht ik twee hele leuke producten bij de Action. De producten hebben beide een verpakking die zonder twijfel je aandacht trekt als je op de beauty afdeling aan het snuffelen bent. En voor de prijs hoef je het ook zeker niet te laten. Maar zijn de producten ook fijn in gebruik? Je leest het in dit artikel.

Stop producten nóóit in zo’n verpakking als deze want dan heb je me. Ik zag ze staan en ik heb nog geen seconde getwijfeld. Binnen no-time waren ze afgerekend.

Wat ik steeds meer bij de Action zie zijn producten van The Beauty Dept. De producten die ik vandaag met jullie wil delen zijn niet de enige producten die Action van dit merk verkoopt.

Als je na het lezen van deze review enthousiast bent geworden dan heb je in ieder geval weer een goed excuus om even naar de Action te gaan.

ROSE WATER – JELLY CLEANSER | € 1,29 (100 ml)
De Rose Water Jelly Cleanser met rozenwater van de Damascus Roos is de ideale reiniger voor dagelijks gebruik. De cleanser verwijdert make-up, vuil en onzuiverheden. De niet schuimende gel formule reinigt zonder daarbij de huid uit te drogen. Pluspunt! Je kunt dit product aanbrengen op de droge of vochtige huid. Breng het product aan met masserende bewegingen en spoel het vervolgens grondig af met warm water. De cleanser kan bij het aanbrengen een prikkelend gevoel geven rondom de ogen. Dit kan wat vervelend aanvoelen maar ik heb er persoonlijk niet heel erg veel last van. Ik denk dat mensen met een gevoelige huid dit prikkelende gevoel niet zo goed kunnen hebben. Dit maakt het product wellicht wat minder geschikt voor mensen met een gevoelig huidtype.

ROSE WATER – FACIAL TONER | € 1,48 (300 ml)
De Rose Water Facial Toner bevat net als de Jelly Cleanser rozenwater van de Damascus Roos. De toner verwijdert vuilresten die kunnen achterblijven na het reinigen met een make-up remover. Dit product sluit perfect aan op de Rose Water Jelly Cleanser. De producten zijn erg geschikt om samen te gebruiken. De formule verfrist, verzacht en hydrateert de huid. Deze cleanser gebruik je in de avond na het reinigen van je gezicht of in de ochtend voordat je dagcrème of je make-up aan gaat brengen. Zelf vind ik dit een fijn product om te gebruiken in de avond na het reinigen van mijn gezicht met de Rose Water Jelly Cleanser. Dit product geeft overigens geen prikkelend gevoel rondom de ogen.

Wauw, wat een fantastische producten. Ik ben echt onder de indruk van de effectieve werking. Daarnaast zijn beide producten voorzien van de bloemige geur van rozen. Ik ben dol op deze geur en ik denk dat ik niet de enige ben die deze geur heerlijk vind. De geur doet mij een beetje denken aan de British Rose lijn van The Body Shop. I love it! Of ik de producten aan zou raden? Absoluut! De producten hebben zonder twijfel mijn hartje gestolen. Ik heb geen idee of deze producten lang in het nog al snel wisselende assortiment van de Action zullen blijven dus mocht je benieuwd zijn en je ziet de producten staan.. TRY THEM OUT! Ze zijn echt de moeite waard.

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

2 comments so far.

2 reacties op “ROSE WATER JELLY CLEANSER & FACIAL TONER | ACTION”

  1. Evelien schreef:

    Wat een leuke prijsjes, en ik kan dit soort verpakkingen ook níet laten staan! Inderdaad goed excuus om weer naar Action te gaan…….niet dat ik een excuus nodig had, maar toch 😉 Ik ben na jouw review erg benieuwd, dus ik ga ze ook eventjes halen denk ik, mits ze dierproefvrij zijn ?

  2. Shannblogt schreef:

    Wauw wat een lief compliment. Ik dacht dat ik ergens gelezen had dat dit merk dierproefvrij is maar ik weet het niet helemaal zeker! Ik zie zoveel merken voorbij komen dat ik ook nog wel eens iets door elkaar haal! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories