Revlon 24-hour cream

03/06/15

1 revlon

Een tijdje terug kocht ik deze 24hr cream van Revlon. Ik heb hem nu een aantal keer gebruikt en ik wil jullie graag iets vertellen over deze veelzijdige gezichtscrème.

Persoonlijk ben ik gek op het gebruiken van crèmes. Ik heb dan ook een groot aantal crèmes verzameld maar er ook al een hoop opgemaakt. Ik kwam deze crème tegen een tijdje terug in de folder van Kruidvat. Natuurlijk kon ik het niet laten om deze crème aan te schaffen.

2 revlon

De 24hr gezichtscrème van Revlon is geschikt voor alle huidtypen. De crème verzorgt en voed de huid en is geschikt voor de jonge maar ook voor de rijpere huid. Verder beloofd de crème 24 uur te hydrateren, maar ik heb het idee dat dit na één uurtje al sterk is afgenomen.

Ik vind de crème wat aan de dunne kant maar dit is zeker niet hinderlijk. De crème brengt makkelijk aan en trekt snel in.
De geur van de crème vind ik echt heerlijk. Het is een geur die je van een crème verwacht. Je moet er wel van houden maar als je vaker crèmes gebruikt herken je de geur.

3 revlon

Mijn eindoordeel van deze crème is positief.
Ik vind de substantie van de crème fijn, de geur vind ik lekker, het aanbrengen is makkelijk en de crème trekt snel in. Het enige wat misschien als nadeel gezien kan worden is dat de crème niet voor 24 uur hydratatie zorgt. Dat is wel wat het product beloofd maar ik heb het gevoel dat dit bij mij niet zo is. Persoonlijk zie ik dit niet als een nadeel omdat deze crème zowel een dag als nacht crème is en je hem dus 2 keer in 24 uur aan kunt brengen en mocht je huid het nodig hebben kun je hem natuurlijk altijd nog een extra keer aanbrengen.

4 revlon

Ik kocht deze gezichtscrème toen hij in de aanbieding was bij Kruidvat voor slechts € 4,99 (125 ml.)

Wat is jullie favoriete crème?

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

5 comments so far.

5 reacties op “Revlon 24-hour cream”

 1. tinie schreef:

  ik gebruik deze creme voor de pijn in mijn nek.
  niet te geloven maar het help bij mij echt.

 2. Shannblogt schreef:

  Oh echt, wat bijzonder om te lezen! En wat fijn ook dat het zo goed werkt. Bedankt voor je reactie!

 3. Esther schreef:

  Al jaren lang mijn favoriete creme. Kocht altijd ‘groot’ in als hij in de aanbieding was. Maar nu ben ik door mijn voorraad heen en kan ik ‘m nergens meer vinden. Online wordt overal aangegeven ‘uitverkocht’ of ‘niet meer voorradig’. Weet jij waar ik ‘m nog kan krijgen?

 4. Shannblogt schreef:

  Héél soms is hij nog bij het Kruidvat of Trekpleister in de aanbieding! Maar de verpakking is veranderd! 😊

 5. Ria schreef:

  Kun je vertellen hoe de nieuwe verpakking er nu uit ziet? Mijn zus en ik gebruiken deze crème al jaren maar kunnen hem helaas nergens meer kopen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories