E.L.F. Wenkbrauw lifter & filler

30/05/15

4 ELF

Al weer even geleden schreef ik een unboxing artikel over een pakketje van ELF. Deze wenkbrauw lifter & filler is één van de producten die jullie hebben kunnen zien in dat artikel. Ik wil jullie graag laten weten wat ik van dit product vind. Zijn jullie benieuwd naar mijn mening? Lees dan verder..


Een tijdje terug heb ik geshopt bij www.eyeslipsface.nl.  Ik had al veel over dit merk gelezen en gehoord maar eigenlijk stelde ik het bestellen steeds uit omdat de verzendkosten vrij prijzig zijn (€ 6,95.) Tot dat ik een actie kreeg via de nieuwsbrief met daarin een code voor gratis verzendkosten. Ik ging meteen naar de webshop en voor ik het wist had ik al weer een aantal producten in mijn winkelmandje.

Het wenkbrauw lifter & filler potloodje is één van de producten die ik heb besteld. Er is keuze uit verschillende kleurvariaties en ik heb gekozen voor Ivory/Dark. Alle wenkbrauw potloodjes die ik heb zijn in donkere bruine kleurtinten omdat ik donker haar heb en donkere ogen.

2 ELF

Zoals jullie misschien al zagen op de foto’s heeft het potloodje 2 kanten. Een lift kant en een fill kant. De lifter heeft licht reflecterende pigmenten waarmee je de wenkbrauwboogjes ondersteunt en de wenkbrauwvorm definieert. Je brengt deze aan op je wenkbrauw bot. Ik moet zeggen dat ik eerst dacht dat de kleur te roze/oranje zou zijn maar als je het eindresultaat bekijkt valt dat reuze mee.  De substantie van de lifter is echt perfect. Waardoor het aanbrengen een fluitje van een cent is. Hij is zacht (maar niet te zacht) en lekker romig dat vind ik persoonlijk echt heel fijn. Over de pigmentatie mag ik ook niet klagen want dit potloodje geeft enorm veel pigment af.

3 ELF

Dan gaan we door naar de andere kant van het potloodje en dat is de filler. Het leuke aan deze kant van het potlood is dat er een puntenslijper verwerkt zit in de dop. HANDIG!
De substantie van de filler is gelijk aan die van de lifter waardoor het aanbrengen ook bij deze kant super makkelijk is. Ik geef als tip de filler te gebruiken in combinatie met een wenkbrauw kammetje/borsteltje zo kun je het effect iets vervagen waardoor het net wat natuurlijker oogt. Als ik een wenkbrauwpotlood online bestel ben ik altijd benieuwd of de kleur wel goed zal zijn. Gelukkig was dit het geval. De kleur is perfect en net als bij de lift kant geeft  ook deze kant van het potlood super veel pigment af.

5 ELF

Ik heb even gezocht naar de samenstelling van dit product (voor de mensen die daar benieuwd naar zijn.):
Synthetic Beeswax, Microcrystalline Wax, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Hydrogenated Polyisobutene, Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexyl Palmitate, Paraffinium Liquidum (Mineral Oil), Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Isopropyl Myristate, Petrolatum, Mica, Polybutene, BHT, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone May Contain: Iron Oxides (CI 77491 CI 77492 CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891)

MIJN EINDOORDEEL:
Ik vind vooral de substantie van het potlood erg fijn hierdoor is het aanbrengen heel makkelijk en kun je een mooi effect creëren. Ook over de kleuren ben ik tevreden. Zowel de kleur van de lifter als de kleur van de filler zijn perfect. Toen ik de lifter aanbracht dacht ik eerst dat de kleur veel te oranje/roze zou zijn maar als je naar het eindresultaat kijkt is dat gelukkig niet zo. Ik ben van mening dat ik precies de juiste kleur heb uitgekozen. Tot slot ben ik ook zeer tevreden over de pigmentatie van het potlood want hij geeft echt ontzettend veel kleur af. Ik vind het een top product!

Ik bestelde dit wenkbrauwpotlood voor € 4,00 (1,95 gram)
Wil jij hem ook graag bestellen? Klik dan HIER!

1 ELF

Bedankt voor het lezen! ♡
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories