RETRO-STIJL FOTO’S | STUDENTENDRUKWERK.NL

30/11/19

Hey all! Ik heb me toch iets leuks ontdekt. Kort geleden ontving ik een e-mail van de webshop Studentendrukwerk. Deze webshop kende ik nog niet maar ik heb er een heel tof product van mogen ontvangen. Retro-stijl foto’s die mij een beetje doen denken aan polaroid foto’s. Zo ontzettend leuk! In dit artikel lees je er alles over.

STUDENTENDRUKWERK
‘Al het drukwerk bij Studentendrukwerk wordt geproduceerd in hun eigen digitale drukkerij met een state of art machinepark. Alle producten worden hier geproduceerd waardoor een snelle levering en producten van hoge kwaliteit vanzelfsprekend zijn. Of je nou een scriptie wilt laten printenbierviltjes wilt laten bedrukkeneen foto op forex wilt of ander drukwerk nodig hebt. Bij Studentendrukwerk print en bindt iedereen voor een scherp studententarief! De webshop is onderdeel van Chris Russell en heeft al meer dan 25 jaar ervaring in drukwerk.’

De webshop ziet er ontzettend goed uit vind ik. De webshop is lekker overzichtelijk en ontzettend gebruiksvriendelijk. Ik heb de Retro-stijl foto’s besteld en ontworpen via mijn iPhone en dat verliep heel soepel. Pluspunt!

RETRO-STIJL FOTO’S 
Wil jij je eigen foto’s laten afdrukken met een witframe? Zoek niet verder, dit doe je bij Studentendrukwerk. Er komt een wit kader om je foto’s heen en de achterzijde van de afbeelding is zwart. Zo creëer je een leuk vintage effect voor je foto. De Retro-stijl foto’s worden verkocht per setjes van 8 stuks. De foto’s zijn al vanaf € 4,99 te bestellen.

De retro foto’s hebben een afmeting van 10,2 x 12,7 cm (staand). De foto’s worden standaard geleverd in setjes vanaf 8 stuks en zijn uitbreidbaar tot wel 99 stuks. Wil je meerdere keren hetzelfde setje afdrukken? Je ontvangt bij Studentendrukwerk al korting vanaf 2 setjes retro-stijl afdrukken. Deze korting kan oplopen tot wel 20% van het subtotaal!

HOE HET WERKT: 
Je ontwerpt de Retro-stijl foto’s makkelijk en snel via de Online Editor. Daar upload je vervolgens de foto’s die je wilt gebruiken. In de Online Editor kun je de foto’s zelf nog wat aanpassen. Vergroten, verkleinen of iets verplaatsen bijvoorbeeld. Als alles naar wens is dan kun je de foto’s bestellen, de gewenste productopties kiezen en tot slot de bestelling afronden. De webshop gaat na het afronden direct voor je aan de slag waardoor je ze mega snel in huis hebt.

Ik heb in totaal 32 retro-stijl foto’s ontvangen en heb er op de plek waar ze nu hangen ruimte voor 16. Perfect! Want zo kan ik regelmatig wisselen. Ik heb ze opgehangen aan een jute koord die ik zelf van jute touw heb gevlochten. Om dit touw heb ik een lichtsnoer heen gedraaid wat het echt een heel gezellig geheel maakt. Ik heb de foto’s opgehangen met rosé gouden papierklemmetjes. Ik ben mega blij met het eindresultaat. Het is gezellig en sfeervol. Love it!

Heb jij jouw foto’s liever digitaal of vind je het net als ik ook leuk om er ergens wat neer te hangen of zetten? Laat het weten in de reacties. Ik ben benieuwd!

Bedankt voor het lezen! Liefs, Shannon
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

0 comments so far.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Volg jij mij al? Klik hier!

Categories