REAL STYLE IS NEVER RIGHT OR WRONG. IT’S A MATTER OF BEING YOURSELF ON PURPOSE (+ KORTINGSCODE) | ABRICOSA.COM

30/06/19

Soms is het goed om uit je comfortzone te stappen, eens wat te proberen, te durven en vervolgens te genieten! Een levensles waar ik echt wat aan heb gehad de laatste tijd. Shannon en jurkjes, dat was echt een no go! Tot ik een knalrood jurkje van de webshop Abricosa probeerde. I’m totally in love!

ABRICOSA.COM
Abricosa.com is een online kledingwinkel voor vrouwen waar je kleding en accessoires kunt vinden voor iedere gelegenheid. De webshop is opgericht door Tatevik Grigoryan, een jonge. ambitieuze onderneemster en ontwerpster die fashion & textile technologies heeft gestudeerd. Na het behalen van haar bachelordiploma in 2018, maakte ze haar droom waar door in de zakenwereld te stappen en een online modewinkel te starten. De naam Abricosa is ontstaan door haar Armeense afkomst. De abrikoos symboliseert Armenië namelijk. Heel erg leuk!

Zelf kende ik de webshop nog niet maar ik ben zo blij dat ik de webshop heb leren kennen. De webshop staat vol met leuke, unieke items die je stuk voor stuk in je kledingkast wilt hebben.

Mijn allereerste kledingstuk van Abricosa.com is een feit en wauw, wat ben ik er blij mee. Ondanks dat ik voorheen nóóit jurkjes droeg begin ik het nu toch wel echt steeds leuker te vinden. Ik begin me er ook steeds comfortabeler in te voelen. Wat ik erg fijn vind.

DRESS MIA | € 19,99
Het jurkje is knalrood en lekker opvallend. I love it! ik ben dol op dit soort roodtinten. Het model van het jurkje is recht en een tikkeltje oversized. Ik heb het jurkje zelf afgemaakt met een goudkleurige muntjes riem. Dit accessoire past er erg goed bij vind ik! Wat ik een ontzettend leuk detail vind aan dit jurkje zijn de roesjes. Dit maakt het jurkje lief maar geeft hem ook een speelse twist. Een ander detail die ik ook zeker even moet benoemen is de open V rug met strikdetail. Super leuk! Details zijn vaak de kers op de taart.

Het jurkje is gemaakt van 100% katoen en zit hierdoor ontzettend lekker. De stof is vrij zwaar en stevig waardoor hij ook zonder riempje mooi langs je lichaam op valt. Als het hard waait hoef je je dus ook geen zorgen te maken. PRETTIG! Ik heb het jurkje gecombineerd met witte sneakers wat perfect is voor deze tijd van het jaar. In het najaar zou je dit jurkje ook absoluut nog kunnen dragen omdat het een vrij dikke stof is. Dan zou ik hem combineren met een panty en zwarte boots. Ik denk persoonlijk dat dat ook erg leuk staat. Die combinatie maakt het jurkje dan ineens weer heel stoer.

Ik ben erg onder de indruk van de prijs/kwaliteit verhouding. De kwaliteit van het jurkje is echt ontzettend goed en dat voor slechts € 19,99. WAUW! Ik ben ontzettend blij met de jurk. Je kunt er alle kanten mee op. Daarnaast had ik zoiets nog niet in mijn kast. Ik vind het absoluut een fijne toevoeging aan mijn garderobe en ik ga hem met veel plezier dragen.

KORTINGSCODE
Wil jij ook een kijkje nemen op Abricosa.com? Vergeet dan vooral niet om mijn kortingscode te gebruiken. Met de code SHANN15 krijg je namelijk 15% korting op je bestelling. Dat is mooi meegenomen toch? Wees er wel snel bij want de code is slechts één week geldig.

Liefs, Shannon ♥
Volg je mij eigenlijk al op Bloglovin? Klik hier om dat te doen!

*Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een bedrijf of merk.

2 comments so far.

2 reacties op “REAL STYLE IS NEVER RIGHT OR WRONG. IT’S A MATTER OF BEING YOURSELF ON PURPOSE (+ KORTINGSCODE) | ABRICOSA.COM”

  1. Emile schreef:

    Wauww, wat een leuk jurkje is dit en heel leuk gecombineerd met zo’n muntjes riem. De kleur staat je ook heel mooi.

  2. Shannblogt schreef:

    Bedankt voor deze té lieve reactie, leuk! ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SHANNON VAN WILLIGEN | 25 | THE NETHERLANDS | BLOGGER, CONTENT CREATOR & SHOP ASSISTENT | BEAUTY, FASHION, LIFESTYLE & PERSONAL

Hey you! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Shannon, trotse eigenaresse van deze website. Mijn grootste passies zijn schrijven en fotograferen. Op mijn blog vind je een mix van beauty, fashion, lifestyle en persoonlijke artikelen. Enjoy!

MY FAVORITE MONTHLY SURPRISE:

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Klik dan op de banner hier beneden. Je scoort de Goodiebox al voor slechts € 19,95 (+ gratis verzending.) So what are you waiting for? Have fun shopping girls!

Let’s connect

Bloglovin’

Follow

Categories